Novosti
Nokia Lumia - Amber softverska nadogradnja je dostupna za sve korisnike Nokia Lumia - Amber softverska nadogradnja je dostupna za sve korisnike
Ocijeni novost:

Nokia Lumia - Amber softverska nadogradnja je dostupna za sve korisnike

Autor: | 03.09.2013 u 11:57

Poboljšane specifikacije očito dolaze kada nadogradite softver, a upravo zato je tu Amer. Pogledajmo točno o čemu se radi.


Nokia i Mobis-electronic su objavili kako je Amber nadogradnja dostupna za sve korisnike. Točnije – sada je dostupna za modele Nokia Lumia 920 i Nokia Lumia 820. Modeli Lumia 520, Lumia 628 te Lumia 720 će dobiti nadogradnju krajem mjeseca rujna 2013. godine.


Lumia Amber ažuriranje poboljšava mogućnosti fotoaparata svih Nokia Lumia Windows Phone 8 uređaja te donosi bolje fotografije u uvjetima slabog osvijetljenja, poboljšan auto fokus, poboljšan filter nepravilnosti i još mnogo toga. Snimke će biti još bolje.
Glance u aktivnom korištenju ...


Natrag je došla i Nokia Glance Screen opcija koja omogućava da Lumia uređaji služe kao sat za dan i noć, pritom ne trošeći bateriju (Glance Screen nije podržan na modelu Nokia Lumia 520).


Ne zaboravimo i Smart Cam koji omogućava snimanje niza fotografija (od kojih se kasnije mogu izabrati one najbolje te ih podijeliti s drugim korisnicima). Uklonite neželjene pokretne objekte ili odaberite najbolje izraze licaza pravljenje velikih grupnih fotografija bez ikakvog problema. Nakon Amber nadogradnje softvera, preuzmite Nokia Smart Cam aplikaciju iz Nokia kolekcije koju ćete pronaći u trgovini na vašem telefonu.


I to je to – jako lijepi dodatak za Nokia korisnike, odnosno – korisnike Lumia obitelji uređaja. Ažuriranje se rijetko kada odbija.


Nokia

Komentari

Trenutno nema komentara.

Odgovori


Moglo bi te i ovo zanimati...
 

Nokia

Nokia 6 će se prodavati i u Njemačkoj?