Novosti
Nokia Lumia s aluminijskim kućištem Nokia Lumia s aluminijskim kućištem Nokia Lumia s aluminijskim kućištem
Ocijeni novost:

Nokia Lumia s aluminijskim kućištem

Autor: | 14.06.2013 u 15:23

Iako vam na prvi pogled slika ne odaje puno – treba pogledati dublje. Radi se o jednom nepoznatom članu obitelji Lumia, a sada otkrivamo što znamo.


Nokia Lumia obitelj pametnih telefona je prolazila kroz turbulentno vrijeme. Korisnici su ostali tek zadovoljeni, a sada izgleda da je na pomolu još nešto novo.


Ovaj uređaj koji možete vidjeti u galeriji ima aluminijsko kućište s vidljivim rupama za kameru te LED bljeskalicu. Iza se čak može vidjeti i SIM te USB utor.


Da li ovo ima veze s Nokia EOS uređajem koji se također svako malo skriva od znatiželjnih očiju? Možda. Ipak, to je Windows 8 uređaj koji bi trebao imati kameru od 41 megapiksela no još ništa nije sigurno.


Ako bolje pogledamo sliku vidjeti ćemo da stražnji dio izgleda kao da je „nabubrio“ no prema svemu sudeći upravo unutar ovog sklopa ima malo mjesta pa je Nokia vrlo vjerojatno trebala pronaći mjesta za hardver tamo gdje ga u biti niti nema.


U svakom slučaju veselimo se još jednom Lumia primjerku koji bi kao i uvijek mogao izazvati nekakvo negodovanje u redovima konkurencije.


Nokia

Komentari

Trenutno nema komentara.

Odgovori


Moglo bi te i ovo zanimati...
 

Nokia

Nokia 6 će se prodavati i u Njemačkoj?