Novosti
Nokia napokon službeno predstavila model Lumia 620
Ocijeni novost:

Nokia napokon službeno predstavila model Lumia 620

Autor: | 05.12.2012 u 18:19

Ako ste se pitali gdje je nestala Nokia Lumia 620 onda imamo odgovor za vas – ona je tu, živa i zdrava no sada imamo više informacija.


Nokia Lumia 620 smartphone uređaj je u biti treći i cjenovno najprihvatljiviji Windows Phone 8 mobilni telefon. Nokia Lumia 620 uređaj je kompaktnog dizajna na kojem posebno do izražaja dolazi nova tehnika dvostrukog lijeva prilikom koje se drugi sloj polikarbonatne plastike u boji, lijeva preko prvog, čime kućište ovog uređaja ima poseban sjaj, boju i otpornost.


Ne samo to većć i dolazi s velikom paletom dostupnih boja, a tu su i izmjenjive maske. Sve je precizno ciljano na mlađu populaciju koja voli estetski dotjerati svoje mobilne ljubimce.

Odličan predvodnik Lumia uređaja ...


Uz  glavni fotoaparat rezolucije 5 megapiksela i prednji VGA fotoaparat, Nokia Lumia 620 može se pohvaliti istim ekskluzivnim Nokia lećama poput onih kod Nokia Lumia 920 i Nokia  Lumia 820 mobilnih telefona.


Naravno, tu je i glavnina aplikacija kao što su Nokia Karte, Nokia Vožnja te Nokia Prijevoz. Ali, ima i ekskluzive – aplikacija Gradska Leća prikazuje informacije o restoranima, trgovinama, hotelima na površini tih objekata prikazanih na zaslonu telefona što je intuitivan način za istraživanje okoline i novih mjesta koje posjećujemo.


Uređaj je oplemenjen Windows Phone 8 operativnim sustavom te Qualcomm Snapdragonn S4 Plus procesorom – odlično reproducira i snima HD sadržaj te ga dijeli bez problema. Baterija je sazdana od 1300 mAh, a memorijski gledano jako lijepo izgleda – 512 MB RAM, 8 GB interne memorije te microSD proširivost do 64 GB (tu je i Microsoft SkyDrive kao cloud servis s 7 GB besplatnog prostora).


Odličan potez tvrtke iz Finske koji će obradovati sve entuzijaste, pogotovo one mlade dok se zadržala odlična kvaliteta mobitela koji dolaze od strane ove tvrtke


Nokia

Komentari

Trenutno nema komentara.

Odgovori


Moglo bi te i ovo zanimati...
 

Nokia

Nokia 6 će se prodavati i u Njemačkoj?