Novosti
Nokia World 2012 – najava
Ocijeni novost:

Nokia World 2012 – najava

Autor: | 04.09.2012 u 20:43

Od 5. do 6. rujna 2012. godine Helsinki će biti dom Nokia World 2012 manifestacije. Ovo je dom tvrtke Nokia, dom njihovih proizvoda te njihove cijele filozofije.


Prošlogodišnji Nokia World 2011 je bio veoma zabavan. Nagledali smo se svakakvih čuda i čudesa, Nokia nije podbacila te je sve završilo relativno solidno te s lijepim pogledom u budućnost.
Kako je to izgledalo prošle godine ...


Ove godine se mijenja način na koji će se održavati Nokia World, biti će više kao SXSW događanje, a ne kao CES. To u teoriji znači da će biti više manje prezentacija, a ne jedna glavna. Isto tako skrenuta nam je pozornost na stroža pravila vezana uz unos uređaja u sale i vezano uz testiranje/diranje izložbenih uređaja.


Na žalost još uvijek ništa o Developer eventu koji je trebao biti prisutan (sada ga "magično" nema na listi) što je razočaralo mnoge – pogotovo jer se radi o događanju za koje treba direktna pozivnica te je bilo raj za programere diljem svijeta.


Iako sve zvuči kontraproduktivno ideja je "sjela" nekim ljudima koji više vole zatvorene zajednice te posebna, specijalizirana predavanja te događanja. Za sve ostalo tu će biti "Nokia Connections" događanje koje se događa tijekom ljeta te je više okrenuto potrošačima te korisnicima.


U svakom slučaju nadamo se novim Windows Phone 8 modelima, možda i pokojem tabletu, ali i ostalim tajnama koje tvrtka Nokia ove godine jako dobro skriva. Informacije jedva čekamo, a vi ćete ih moći pročitati na Mobil.hr portalu. Viva' La Finland!


Nokia

Komentari

Trenutno nema komentara.

Odgovori


Moglo bi te i ovo zanimati...
 

Nokia

Nokia 6 će se prodavati i u Njemačkoj?