Novosti
Lenovo C2 Power za samo 99 kuna
Ocijeni novost:

Lenovo C2 Power za samo 99 kuna

Autor: | 22.11.2016 u 14:44

Android smartfon Lenovo C2 Power za ugodan rad ima 2 GB RAM-a, dual SIM podršku te brzo punjenje baterije, a dostupan je u Iskonu.


Lenovo C2 Power pokreće četverojezgreni MediaTek čipset MT6735P kombiniran s 2 gigabajta radne memorije. Telefon je nov na tržištu te koristi Android 6 Marshmallow operativni sustav. Sve spomenuto garancija je ugodnog rada.


Veliki plus pri odabiru Lenova bit će svakako baterija kapaciteta od čak 3500 mAh koja se može brzo puniti - u samo nekoliko minuta baterija će se napuniti za višesatno korištenje. Tu je i 4G LTE povezivost za brzi pristup internetu. Interna memorija od 16 GB proširiva je microSD karticama do 32 GB.


Kamere su od 8 i 5 megapiksela, s tim da stražnja od 8 megapiksela ima auto fokus i LED bljeskalicu. Lenovo se ističe i dobrim zvukom uz Waves MaxxAudio te FM radijem koji se mogu slušati preko priloženih slušalica. Ekran je 5-inčni IPS HD koji možete zaštiti s dodatnom zaštitom dostupnom u pakiranju, kao i s maskom.Cijena za Lenovo C2 Power je 99 kuna, a telefon je po tako povoljnoj cijeni dostupan u Iskonu. Naime, uz uslugu interneta, televizije i(li) telefona, Iskonovi tisućaši u vremenski limitiranoj akciji do 1. prosinca 2016. imaju mogućnost odabrati i smartphone Lenovo.


Mobitel po povoljnoj cijeni od 99 kuna, koja je za 1000 kuna niža od redovne cijene u trgovinama, mogu kupiti svi novi i postojeći Iskonovci koji ugovore jedan od Iskonovih paketa interneta, televizije i(li) telefona), kao i postojeći Iskonovci koji nadograde svoju uslugu.


Korisnike koji ugovaraju Iskon, a priželjkuju neki drugi gadget jer ne trebaju novi smartfon, razveselit će informacija da 1000 kuna popusta mogu iskoristiti za bilo koji uređaj iz ponude Iskon.Webshopa na kojem je već istaknuta aktualna blagdanska ponuda.


Operateri

Komentari

Trenutno nema komentara.

Odgovori


Moglo bi te i ovo zanimati...
 

Operateri

Poslovanje Tele2 u četvrtom kvartalu 2016