Novosti
Nema više neiskorištenih megabajta, minuta i SMS poruka Nema više neiskorištenih megabajta, minuta i SMS poruka
Ocijeni novost:

Nema više neiskorištenih megabajta, minuta i SMS poruka

Autor: | 08.11.2016 u 9:40

Znate onaj osjećaj kad vam ponestane megabajta, a prošli mjesec ih niste baš sve potrošili i propali su?


Kako nikad više ne biste imali takav feeling pobrinuo se bonbon koji omogućuje da sve nepotrošene megabajte, ali i minute razgovora te SMS poruke prebacite u sljedeći mjesec. Nepotrošene jedinice prenose se u novi paket iste veličine i kategorije u slučaju automatske reaktivacije tog paketa.


Da biste prenosili nepotrošene jedinice iz prethodnog mjeseca u sljedeći ne trebate ništa raditi, to će se automatski dogoditi. Samo trebate paziti da imate dovoljno novčića na računu kako bi se vaš trenutni paket automatski reaktivirao.


Ako imate aktiviran Jako veliki internet paket s 5 GB i prošli mjesec ste potrošili samo 3 gige jer ste često bili pod wireless signalom, ali ovaj tren wirelessa oko vas nema baš kad ga trebate jer želite pogledati novi video koji vam je frendica poslala preko WhatsAppa, u paketu ćete ovaj mjesec imati čak 7 GB za potrošiti jer vam je bonbon automatski prenio 2 neiskorištena GB.

Pogledajte video


Podsjećamo - u bonbonu nema naknade za uspostavu poziva, obračunska jedinica u paketima je 1 sekunda odnosno 10 kB, račun možete obnoviti već za 11 kuna, a moguće je i prebaciti kune na drugi račun bez dodatne naknade.


Svi bonbon korisnici mogu izabrati kombinaciju razgovora, sms-a i interneta koja odgovara njihovim potrebama, a odnedavno i tri gotove kombinacije koje ispadaju povoljnije nego da uzimate pojedinačne pakete (ušteda je od 10 do 30 kuna). Na primjer, ako koristite Veliki paket razgovora (1000 + 1000 minuta), Veliki SMS (2000 SMS poruka) i Veliki Internet (3 GB) to će vas koštati 120 kuna; uz bonbon gotovu kombinaciju cijena se smanjuje za 30 kuna - na 90 kuna. Slikovito, to izgleda ovako, a bacite pogled i na kalkulator na webu:Operateri

Komentari

Trenutno nema komentara.

Odgovori


Moglo bi te i ovo zanimati...
 

Operateri

Poslovanje Tele2 u četvrtom kvartalu 2016