Novosti
Pogodite što se 3D printa i osvojite Iskonove nagrade
Ocijeni novost:

Pogodite što se 3D printa i osvojite Iskonove nagrade

Autor: | 17.01.2017 u 17:22

Na Iskonovoj Facebook stranici u tijeku je zanimljiv nagradni natječaj u kojem možete osvojiti zanimljive nagrade.


U tijeku je Iskonov 3D tjedan u kojem možete osvojiti iPhone 7 i Samsungov LCD televizor. Sve je počelo jučer na Iskonovoj Facebook stranici na kojoj se odvio zanimljiv nagradni natječaj - fanovi su gledali 3D ispis uživo i pogađali što se printa. Iskon se javio uživo iz svojeg sjedišta započevši 3D ispis, pozivajući usput fanove da pogode koja se figura upravo ispisuje. Sat vremena, 7100 jedinstvenih pogleda i 500-tinjak komentara kasnije sudionik koji je prvi odgonetnuo da se radi o 3D Jumbo slonu osvojio je konzolu Xbox One. Dobitnik prvog natječaja 3D tjedna odgonetnuo je da se radi o slonu u 20-oj minuti emitiranja, u trenutku kada je pisač završavao ispis slonove noge.Mnogi gledatelji su na početku ostali zbunjeni načinom na koji 3D printer ispisuje objekt. Podlogu i konstrukciju ispisanog Jumbo slona zamijenili su dubrovačkim zidinama, labirintima, kartom Hrvatske te grozdovima pa je natječaj poslužio i kao zabavna tehnološka lekcija za sve koji do sad nisu imali priliku (ili želju) pogledati kako točno funkcionira 3D ispis.


Ovaj streaming je bio prvi od tri planirana u tzv. 3D tjednu u kojem Iskonovci zakazuju još dva javljanja uživo te mogućnost osvajanja nagrada iPhonea 7 i Samsungovog LCD televizora.


U srijedu 18. siječnja 2017. oko podneva zakazano je drugo emitiranje, a treće u petak 20. siječnja 2017. Pogledajte pravila i detalje natječaja na linku.


Cilj ove Facebook akcije je nenametljivo predstaviti ponudu Iskon.Webshopa, u kojem se nagrade koje se dijele mogu nabaviti po atraktivnim cijenama, bez obzira na to je li kupac Iskonov korisnik. iPhone 7 32 GB, primjerice, ima maloprodajnu cijenu od 5799 kuna, tj. 4799 kuna za one koji odaberu neki Iskonov paket i pogodnost webshop popusta od 1000 kuna.


Iskon.Webshop na proljeće slavi svoj 2. rođendan, a već je postao jedna od dražih destinacija ljubitelja gadgeta zbog odličnih uvjeta plaćanja, brzih rokova dostave i ponude koja svakim danom postaje bogatija. Dronovi, Parrot bluetooth autoinstalacije i pametni termostat Netatmo su samo dio asortimana, u kojem prednjače pametni telefoni raznih proizvođača (Apple, Lenovo, NOA, General Mobile, Samsung, Huawei, LG…), tableti i televizori.


Operateri

Komentari

Trenutno nema komentara.

Odgovori


Moglo bi te i ovo zanimati...
 

Operateri

Poslovanje Tele2 u četvrtom kvartalu 2016