Novosti
IFA 2012 - Gigaset predstavlja novu Android strategiju IFA 2012 - Gigaset predstavlja novu Android strategiju IFA 2012 - Gigaset predstavlja novu Android strategiju IFA 2012 - Gigaset predstavlja novu Android strategiju
Ocijeni novost:

IFA 2012 - Gigaset predstavlja novu Android strategiju

Autor: | 04.09.2012 u 20:19

Ako vas zanima koja je poanta iza novih poteta tvrtke Gigaset – došli ste na pravo mjesto. Pokušavaju stvoriti novi svijet telefonije.


Za privatne korisnike, kao i poslovne, Gigaset postavlja potpuno novi, inovativni put razvoja kojim želimo osvojiti nova tržišta. Tu ćemo posebno koristiti našu odličnu distributivnu mrežu i tehnološka znanja." – obznanio je Charles Fränkl, predsjednik Uprave Gigaseta. i otvorio bujicu novih ideja.


Gigaset je predstavio orijentaciju na tri poslovna polja: potrošački proizvodi, proizvodi za poslovne korisnike i kućne mreže, što predstavlja proširenje osnovne jezgre Gigasetovog poslovanja u smislu širenja na otvorene IP platforme i cloud Internet usluge.


Radi se o novom standardu fiksne telefonije kojeg predstavlja Gigaset SL 930 model.  Kombinacijom inovativnih tehnologija i vrhunskog dizajna, Gigaset SL 930 telefon postavit će nove standarde fiksne telefonije.


Osim što je osjetljiv na dodir (full-touch) Gigaset SL 930 baziran je na Android operativnom sustavu što ga čini ćprvim fiksnim telefonom koji omogućava pristup Google Play Store-u. Dolazak na tržište predviđen je za ljeto 2013. godine.Gigaset ide u napad s novim strategijama - Gigaset SL 930


Drugi faktor je zasigurno vezan za kućne mreže koje povezuju ljude s njihovim domom kada nisu kod kuće, najnoviji su dodatak Gigasetovoj strategiji maksimalnog umrežavanja. Najmoderniji senzori (Gigaset elements) povezani sa aplikacijom za pametni telefon obavještavat će korisnika ako je prozor ostao otvoren, kad je potrebno uključiti klima uređaj ili u slučaju nasilnog ulaska.


Idući koraci u razvoju su sigurnost stana ili kuće te omogućavanje ušteda struje. Početak komercijalne upotrebe Gigaset elements rješenja očekuje se u drugom kvartalu 2013. godine.


Prototipi su isto dio cijele priče – prototip Maxwell je tablet telefon s 10,1 inča velikim multi-touch ekranom i Android operativnim sustavom koji objedinjuje VOIP i SIP protokol s podrškom za video konferencije (HDMI i ugrađeni projektor). Maxwell predstavlja jedan od budućih smjerova razvoja proizvoda za mala i srednja poduzeća,  a na tržištu se očekuje krajem 2013. godine.


OstaliGSM

Komentari

Trenutno nema komentara.

Odgovori


Moglo bi te i ovo zanimati...
 

OstaliGSM

Najjače iz Huaweija - Mate 9