Novosti
Najpovoljniji phablet na tržištu je meanIT MQ55 Najpovoljniji phablet na tržištu je meanIT MQ55 Najpovoljniji phablet na tržištu je meanIT MQ55 Najpovoljniji phablet na tržištu je meanIT MQ55
Ocijeni novost:

Najpovoljniji phablet na tržištu je meanIT MQ55

Autor: | 23.04.2015 u 15:56

Ako ste u potrazi za pametnim telefonom većih proporcija, meanITov phablet se pokazao kao odličan izbor.


S modelom Promise MQ55 meanIT kuca na vrata phableta, ali i dalje zadržava nisku cijenu te dual SIM podršku. Ono što se nalazi u pakiranju nas je pozitivno iznenadilo. Tako ćete u kutiji naći punjač s USB i OTG kabelom, stereo slušalice te dvije dodatne maske (stražnje) i preklopnu futrolu. Pohvaljujemo dodatnu opremu jer bi sve to kod drugih proizvođača platili dodatnih nekoliko stotina kuna.


Dolazi s 5,5“ ekranom rezolucije 960x540 piksela (~240 ppi). Kutovi gledanja su dobri, prikaz slike na ekranu je dobar, bilo da se nalazite na otvorenom ili u zatvorenom.MeanIT MQ55 dolazi s Android operativnim sustavom (verzija 4.4.2), a ostao je u „čistom“ obliku te nije preko njega dodavano nikakvo dodatno teško sučelje. Ovo je dobar potez jer uređaj dolazi s 1 GB RAM-a pa dosta dobro i fluidno vrti čisti Android.


MQ55 je pokretan čipsetom MTK MT6582 i četverojezgrenim procesorom Cortex-A7 radnog takta 1,3 GHz, uz 1 GB RAM-a.


Pročitajte detaljan test meanIT Promise MQ55OstaliGSM

Komentari

Trenutno nema komentara.

Odgovori


Moglo bi te i ovo zanimati...
 

OstaliGSM

Najjače iz Huaweija - Mate 9