Novosti
Senior III s velikim tipkama i velikim znakovima na ekranu Senior III s velikim tipkama i velikim znakovima na ekranu Senior III s velikim tipkama i velikim znakovima na ekranu Senior III s velikim tipkama i velikim znakovima na ekranu Senior III s velikim tipkama i velikim znakovima na ekranu Senior III s velikim tipkama i velikim znakovima na ekranu Senior III s velikim tipkama i velikim znakovima na ekranu
Ocijeni novost:

Senior III s velikim tipkama i velikim znakovima na ekranu

Autor: | 13.09.2016 u 13:51

MeanIT Senior III dolazi u tri različite boje - crnoj, bijeloj i crvenoj.


Mobitel meanIT Senior III namijenjen je korisnicima starije dobi, ali i onima mlađima koji traže mobitel s dobrom baterijom, velikim tipkama, kompaktnog izgleda i veličine te s velikim znakovima na ekranu.Idealan je i za korisnike koji nisu baš vični korištenju mobitela te nudi lakše pozivanje uz samo dva dodira po tipkovnici - moguće je postaviti fotografije snimanjem kamerom od 0,3 megapiksela te dodjeljivanjem broja telefona.


Sa stražnje strane ima SOS tipku uz koju će direktno pozvati određeni broj, nakon što se tri sekunde pritisne tipka SOS. Moguće je postaviti do pet brojeva koji se pozivaju u slučaju hitnosti, ali ista se funkcija može koristiti i za redovito korištenje ukoliko se osoba teže služi telefonom. Podržano je i SOS slanje SMS poruka.Od mogućnosti, telefon meanIT Senior III čija je cijena samo 249 kuna nudi FM radio, LED svjetiljku, Bluetooth, povećalo putem kamere koje na ekranu prikazuje uvećanu sliku, alarm, kalkulator, izbornik preveden na hrvatski jezik. Zgodno je što se u telefon mogu postaviti crne i bijele liste pa se na taj način mogu blokirati određeni brojevi te u tom slučaju mobitel neće zvoniti pri njihovom dolaznom pozivu.Veliki benefit mobitela meanIT Senior III je i mogućnost da se u glavnom izborniku ne prikazuju određene funkcije, ukoliko želite da se osoba koja koristi mobitel lakše snalazi. Moguće je blokirati sve stavke izbornika: imenik, poruke, povijest poziva, organizator, multimediju, kameru, preglednik slika, povećalo).


Više informacija možete pronaći na web stranici Intelkoma


OstaliGSM

Komentari

ivan gonzi

25. prosinca 2017 - 16:09 Prijavi neprimjeren komentar

gdje se može kupiti taj mobitel

ivan gonzi

25. prosinca 2017 - 16:09 Prijavi neprimjeren komentar

gdje se može kupiti taj mobitel

mando

02. listopada 2016 - 22:13 Prijavi neprimjeren komentar

Me interesira kolku Evra cini ovaj mobilen jas sum od Ohrid Makedonija cekam odgovor Vi Blagodaram Odnapred Pozdrav.

Odgovori


Moglo bi te i ovo zanimati...
 

OstaliGSM

Najjače iz Huaweija - Mate 9