Novosti
A3, A5 i Edge službeno predstavljeni A3, A5 i Edge službeno predstavljeni A3, A5 i Edge službeno predstavljeni A3, A5 i Edge službeno predstavljeni A3, A5 i Edge službeno predstavljeni A3, A5 i Edge službeno predstavljeni
Ocijeni novost:

A3, A5 i Edge službeno predstavljeni

Autor: | 22.01.2015 u 16:38

Samsung je u Zagrebu predstavio svoja tri nova modela - Galaxy A5 i Galaxy A3 te Galaxy Note Edge.


Samsung je na novim modelima iz serije A unaprijedio prednju kameru za selfie fotkanje. Kamere imaju 5 megapiksela te omogućuju wide selfie tako da se uhvati puno veća širina - do 120 stupnjeva. Selfie fotografija se može „uhvatiti“ i putem geste - u kadar je dovoljno smjestiti šaku te stisnuti prste (ovo je već viđeno kod LG-ja G3). Kod modela Galaxy A3 i Galaxy A5 su dodana dva nova efekta za selfie fotkanje, a telefoni imaju metalno kućište.


Samsung Galaxy Note Edge je phablet, prvi na svijetu ima zakrivljeni (svojevrsni dodatni bočni) ekran na kojem se prikazuju dodatne informacije dok je telefon aktivan ili pak dok je u stanju čekanja. Dobijete li neku notifikaciju dok, na primjer, fotkate ili gledate multimediju, notifikacije vam neće smetati na glavnom ekranu. Uređaj ima čitač otiska prsta.


Glavna, stražnja kamera od 16 megapiksela je dobila optičku stabilizaciju. S Pen je dio novog modela u ponudi, s istim osobinama kao na standardnom Noteu 4 - Air Command, Action Memo, Screen Write, Image Clip i Smart Select.


Super AMOLED ekrani, ugrađeni u sva tri modela pametnih telefona s Androidom troše nešto manje energije nego druge tehnologije koje se koriste pri izradi ekrana te tako omogućuju nešto veću autonomiju baterije.


Cijena za Samsung Galaxy A3: 2699 kuna


Cijena za Samsung Galaxy A5: 3399 kuna


Cijena za Samsung Galaxy Note Edge: 6999 kuna


- Novu A seriju pametnih telefona, Samsung Galaxy A5 i Galaxy A3 krasi prekrasno dizajnirano metalno kućište, tanak dizajn, vrhunski hardver i izvanredno iskustvo komunikacije na društvenim mrežama – naglasio je Belizar Zečić, voditelj odjela telekomunikacija u hrvatskom predstavništvu tvrtke Samsung Electronics te dodao – s druge strane, Galaxy Note Edge daje sasvim novi pogled na iskustvo rada u pokretu. Vjerujem da će korisnike oduševiti zakrivljenim ekranom i S-Pen olovkom, koji produktivnost dižu na sasvim novu razinu.
Uskoro ćemo telefone testirati na Mobil.hr.


Samsung

Komentari

Trenutno nema komentara.

Odgovori


Moglo bi te i ovo zanimati...
 

Samsung

Nikad bolja i kvalitetnija Galaxy A serija