Novosti
CES 2016 - Galaxy TabPro S i dva pametna sata Gear S2 CES 2016 - Galaxy TabPro S i dva pametna sata Gear S2 CES 2016 - Galaxy TabPro S i dva pametna sata Gear S2 CES 2016 - Galaxy TabPro S i dva pametna sata Gear S2 CES 2016 - Galaxy TabPro S i dva pametna sata Gear S2
Ocijeni novost:

CES 2016 - Galaxy TabPro S i dva pametna sata Gear S2

Autor: | 08.01.2016 u 18:35

Na CES-u 2016. Samsung je predstavio 2-u-1 tablet, ali i dvije inačice sata - jedan s platinastim i drugi s 18-karatnim kućištem boje ružičastog zlata.


Samsung je ove godine iskoristio CES da predstavi tablet uređaje te pametne satove. Tako je novi Gear S2 classic opremljen NFC tehnologijom kako bi ponudio uslugu Samsung Pay koja će biti dostupna korisnicima u SAD-u početkom godine.


Samsung surađuje s tvrtkama kao što su: Uber, eBay, ESPN i Voxer kako bi poboljšali sve što njihovi satovi mogu ponuditi, a isto tako su i proširili liniju remena i kućišta.


U partnerstvu s ekskluzivnim dizajnerima kao što je Colombo predstavio je liniju vrhunskih remena za Gear S2, kao i kreativna i zabavna kućišta u suradnji s dizajnerima kao što su Keith Haring, Jean-Michael Basquiat, Jeremyville i Burton Morris.


Jedan sat je s platinastim, a drugi s 18-karatnim kućištem boje ružičastog zlata.

Novi Gear S2 classic bit će dostupan početkom veljače s kućištem boje ružičastog zlata i kožnim remenom boje slonovače, kao i u inačici s platinastim kućištem i kožnim remenom crne boje.


Što se tableta Galaxy TabPro S tiče, radi se o Windows 10 uređaju koji poseduje odličan dizajn te objedinjuje najpopularnije značajke tableta i prijenosnika.


Prema zadnjim saznanjima biti će odličan za kućne, ali i poslovne korisnike koristeći 10 Home ili 10 Pro inačicu Windowsa.


Predstavivši prvi Super AMOLED zaslon za Windows uređaje na tržištu, Galaxy TabPro S donosi ekran osjetljiv na dodir kao i još veći kontrast s 94 posto prirodnih tonova za živopisnije boje.


Isto tako podržava LTE Cat 6, a puni se za svega 2,5 sata, isto moramo naglasiti da podržava Bluetooth Pen.


Samsung

Komentari

Trenutno nema komentara.

Odgovori


Moglo bi te i ovo zanimati...
 

Samsung

Nikad bolja i kvalitetnija Galaxy A serija