Novosti
iPhone 5C vs. Galaxy S4 mini vs. HTC One mini iPhone 5C vs. Galaxy S4 mini vs. HTC One mini iPhone 5C vs. Galaxy S4 mini vs. HTC One mini
Ocijeni novost:

iPhone 5C vs. Galaxy S4 mini vs. HTC One mini

Autor: | 16.12.2013 u 11:17

Apple, Samsung i HTC. Usporedili smo modele koji su u istom rangu, različitih tvrtki, izgleda, hardvera i mogućnosti.


HTC ima svoj model, Samsung svoj, a Apple također ima konja za utrku. Tablice govore sve kada je u pitanju usporedba:Kada je u pitanju Galaxy S4 mini onda će mnogi uvažiti njegov 4,3-inčni zaslon te 8 GB interne memorije kao i 1,5 GB RAM memorije.
Zanimljiv "mali" ...


Apple iPhone 5c je zanimljiv primjer mobitela koji za malu cijenu donosi velike stvari koje možemo pronaći u običnom Apple iPhone 5 (punokrvnom) modelu. Radi se o uređaju koji ima 4-inčni zaslon te ima dvojezgreni procesor radnog takta 1,3 GHz.U svakom slučaju koristeći ove tablice i video sadržaj, kao i naše testove na Mobil.hr portalu možete dobiti još veći uvid u to koji je mobitel vrjedniji vašeg novčanika. Prema svemu sudeći, svi imaju svoje prednosti i mane stoga je potrebno pomalo no sigurno izabrati onaj model koji vam je potreban.


Samsung

Komentari

mk11

18. prosinca 2013 - 12:48 Prijavi neprimjeren komentar

hahaha ovo je kao usporedba? bar ste se mogli "potruditi" pa staviti sva 3 mobitela u jednu tablicu. jel netko stvarno dobiva paću za ove članke?

mrki

17. prosinca 2013 - 15:10 Prijavi neprimjeren komentar

Sramota od članka, bolju bi recenziju ili usporedni test dijete iz vrtića složilo.

Odgovori


Moglo bi te i ovo zanimati...
 

Samsung

Nikad bolja i kvalitetnija Galaxy A serija