Novosti
LG na Times Squareu postavio sličnu reklamu kao i Samsung
Ocijeni novost:

LG na Times Squareu postavio sličnu reklamu kao i Samsung

Autor: | 14.03.2013 u 11:58

Sabotaža ili ne – jedno je sigurno. LG i Samsung, dvije tvrtke iz Južne Koreje na jednom mjestu u isto vrijeme imaju veoma slične reklame. Kako je došlo do ovog? Pročitajte.


Samsung će na Times Squareu danas, 14. ožujka 2013. godine predstaviti Galaxy S IV svoj novi smartphone i nasljednika Galaxy S III modela.


Već je odavno ukrasio Times Square u New Yorku sa svojim plakatima gdje piše: „Be ready 4 the next Galaxy“. Dakle pripremaju nas na sljedeći Galaxy primjerak.Zanimljiv način reklamiranja, zar ne?


Kako se LG našao u cijeloj ovoj priči? Ne samo da su svoje oglasne plakate postavili iznad onih od Samsunga, tvrtke koja je izrasla iz jedne te iste države već su i iskoristili broj četiri kako bi sličnost, a time i pozornost bila veća i usmjerena ka njima.


Tako je LG na posterima najavio LG Optimus G uređaj sa sloganom „LG Optimus G is here 4 you now“ ili drugačije rečeno – „LG Optimus je sada ovdje za vas“. Zanimljivo.


Prema izjavama svjedoka koji su bili na licu mjesta - LG oglasi su nešto bolje vidljivi i više "bodu" u oči. Ali sve u svemu pomalo je smiješno vidjeti ovakvu situaciju.


U svakom slučaju pogledajte slike u Mobil.hr galeriji, ali i gore navedenu precizniju sliku. Sami zaključite o čemu se radi budući da je i previše očito.


Mobil.hr forum tema - Samsung Galaxy S IV


Samsung

Komentari

Trenutno nema komentara.

Odgovori


Moglo bi te i ovo zanimati...
 

Samsung

Nikad bolja i kvalitetnija Galaxy A serija