Novosti
Opet problemi! I zamijenjeni Note7 se zapalio u avionu
Ocijeni novost:

Opet problemi! I zamijenjeni Note7 se zapalio u avionu

Autor: | 06.10.2016 u 14:59

Prije početka leta avionom došlo je do samozapaljenja Samsunga Note7 pa je let obustavljen.


Kad smo već pomislili da je sve završilo i da nova (zamijenjena) baterija u Samsungu Galaxy Note7 više neće predstavljati probleme niti kupcima niti Samsungu, ponovo se dogodio nesretan slučaj sa Samsungom.


Netom prije polijetanja zrakoplova kompanije Southwest Airlines Co iznad SAD-u, u srijedu 5. listopada 2015. između Baltimora i Louisvillea, putniku Brianu Greenu se njegov Note7 počeo pušiti. Istragu će provesti Consumer Product Safety Commission i Federal Aviation Administration, a telefon su preuzeli vatrogasci. Nitko nije ozlijeđen.


Green je svoj Note7 zamijenio prije dva tjedna, nakon poruke iz Samsunga, na kutiji novog telefona nalazi se crni kvadratić koji označava da je unutar kutije novi Note7, a isto tako i u softveru samog telefona nalazili su se znakovi zelene ikone baterije.


Iz Samsunga za sada nisu komentirali cijeli slučaj dok ga ne istraže. 2. rujna Samsung je zaustavio prodaju Note7 mobitela u cijelom svijetu, nakon što su prodali 2,5 milijuna, a razlog je bila neispravna baterija kod koje je dolazilo do kontakta između anode i katode, a što je izazivalo kratki spoj i zapaljenje telefona.


Samsung

Komentari

Trenutno nema komentara.

Odgovori


Moglo bi te i ovo zanimati...
 

Samsung

Nikad bolja i kvalitetnija Galaxy A serija