Novosti
Predstavljeni Samsungovi PRO tableti u Zagrebu Predstavljeni Samsungovi PRO tableti u Zagrebu Predstavljeni Samsungovi PRO tableti u Zagrebu Predstavljeni Samsungovi PRO tableti u Zagrebu Predstavljeni Samsungovi PRO tableti u Zagrebu Predstavljeni Samsungovi PRO tableti u Zagrebu Predstavljeni Samsungovi PRO tableti u Zagrebu Predstavljeni Samsungovi PRO tableti u Zagrebu
Ocijeni novost:

Predstavljeni Samsungovi PRO tableti u Zagrebu

Autor: | 06.03.2014 u 10:57

S 12,2-inčnim ekranom Samsung Galaxy NotePRO je najjači predstavljeni tablet, a nudi istovremeni prikaz četiri prozora na jednom ekranu.


Naglasak na novim tabletima je na multitaskingu, a Samsung je s modelom Galaxy NotePRO probio granicu za tablete - dijagonala ekrana je čak 12,2 inča. Taj smo tablet ekskluzivno u Barceloni već i testirali - pročitajte prvi test Samsung Galaxy NotePRO.


Samsung je predstavio ukupno četiri nova tableta, s dijagonalama od 7 do 12,2 inča. Osim modela NotePRO, predstavljen je još jedan 12,2-inčni tablet - Galaxy TabPRO koji za razliku od modela NotePRO nema S Pen olovku (oba modela dolaze u verziji s Wi-Fijem te s LTE-om). Tablet(i) nude veliku autonomiju baterije koja može uređaj napajati više od jednog dana rada na njemu, a zasigurno je najveća novost Multiwindow, mogućnost istovremenog rada s četiri aplikacije na jednom ekranu. Broj ponuđenih aplikacija za ovakav rad je oko 15-ak njih tako da istovremeno na ekranu možete imati, na primjer, dva internetska pretraživača, Youtube i chat. Dijagonala ekrana od 12,2 inča nudi i visoku razlučivost od 2560x1600 piksela, pri čemu je omjer stranica tableta 16:10. Spomenimo i podatak kako je veličina tableta jednaka dimenzijama A4 formata.


Samsungovo korisničko sučelje Magazine UX također dolazi na tabletima i optimizirano je za veliku dijagonalu ekrana, a omogućuje prikazivanje omiljenih sadržaja i automatsko ažuriranje kao i brz pristup najčešće korištenim aplikacijama. Samsung Knox je također podržan na tabletima, a omogućuje zaštitu rada aplikacija te podjelu uređaja na poslovni i privatni dio.


Treći predstavljeni tablet je Samsung Galaxy Tab 3 Lite koji dolazi s dijagonalom od 7 inča, a u odnosu na od prije poznatu 7-inčnu inačicu ima isti dvojezgreni procesor na taktu od 1,2 GHz, memorija iznosi 1 GB RAM-a te 8 GB zapohranu, a mase je 310 grama (standardna verzija ima masu od 310 grama). Baterija je nešto slabija - 3600 mAh (4000 mAh kod jačeg brata), a i stražnja 2-megapikselna kamera je slabija za jedan megapiksel (s tim da nema prednju kameru). u Samsungovoj trgovini aplikacijama nalazi se više od 30.000 aplikacija koje su prilagođene ovom tabletu.


Četvrti tablet je Galaxy TabPRO koji dolazi u verziji s 10,1 i 8,4 inča.


 


Cijene za uređaje koji na hrvatsko tržište stižu polovicom ožujka 2014.:


Samsung Galaxy NotePRO 12,2 - cijena je 6.599 kuna


Samsung Galaxy TabPRO 12,2 - cijena je 5.699 kuna


Samsung Galaxy TabPRO 10,1 - cijena je 4.399 kuna


Samsung Galaxy TabPRO 8,4 - cijena je 3.499 kuna


Samsung GALAXY Tab 3 Lite - cijena je 1.399 kuna


Samsung

Komentari

Trenutno nema komentara.

Odgovori


Moglo bi te i ovo zanimati...
 

Samsung

Nikad bolja i kvalitetnija Galaxy A serija