Novosti
Samsung GALAXY Note 3 u svim Vip centrima Samsung GALAXY Note 3 u svim Vip centrima Samsung GALAXY Note 3 u svim Vip centrima Samsung GALAXY Note 3 u svim Vip centrima
Ocijeni novost:

Samsung GALAXY Note 3 u svim Vip centrima

Autor: | 04.10.2013 u 2:51

Samsung opet dolazi u Vip centre i to s Gear i Note 3 kombinacijom. Idealno za neograničenu komunikaciju!


Samsung Galaxy Note 3 smo već mnogo puta spominjali u tekstovima na Mobil.hr portalu. To je mobitel s kamerom od 13 megapiksela te ima četverojezgreni Snapdragon 800 procesor.


Uzmemo li u obzir SUPER AMOLED zaslon veličine 5,7-inča imamo jedan jako kvalitetni flagship. S-Pen, pametna olovka koje je obilježila Note seriju dodatno je poboljšana i pomoću Air Command opcije koja uz jedan dodir zaslona nudi nekolicinu moćnih dodataka; Air Memo koji omogućava vođenje bilježaka i automatsko pretvaranje u formatiran oblik, uspostavu poziva, dodavanje broja u kontakte, pronalaženje adrese na karti, pretraživanje Interneta; Scrapbook funkcija koja omogućava „lijepljenje“ bilježaka iz različitih izvora u jednu bilježnicu; Screen Write koji snima trenutnu stranicu zaslona uz dodavanje komentara i informacija na pohranjenoj slici.
Novi flagship je u VIP centrima ...


Tijekom listopada korisnicima će na raspolaganju biti i Galaxy Gear, Samsungov pametni sat koji je idealan suputnik Note III uređaju. Gear sinkroniziran s pametnim telefonom korisnike obavještava o dolaznim pozivima, tekstualnim i E-mail porukama te omogućava njihov brzi pregled ili da ih diskretno zanemare.


Npr. tu je Auto Lock funkcija koja osigurava zaslon pametnog telefona kada je Galaxy Gear udaljen više od jednog i pol metra, kao i Find My Device koji korisnicima pomaže pronaći pametni telefon u slučaju da su ga zametnuli, tako da se pali zvučni signal, zasvijetli ili vibrira. Tu je još i 1,9 megapikselna kamera smještena u narukvici uređaja koji je kompatibilan s Evernote aplikacijom za zapisivanje bilježaka, RunKeeper i MyFitnessPal aplikacijama za praćenje rekreativnih aktivnosti te Pocket, aplikacijom koja omogućava pohranu sadržaja internetskih stranica i njihovo kasnije čitanje na tabletu ili računalu.


Cijena Note 3 uređaja u slobodnoj prodaji bez ugovorne obaveze iznosi 5.899 kuna, a cijena GALAXY Geara bit će 2.299 kuna. U tarifi „Step“ – Note 3 je dostupan po cijeni od 1.299 kuna. Slike su u galeriji.


Samsung

Komentari

As Kralj

09. listopada 2013 - 16:57 Prijavi neprimjeren komentar

eHrvatska te treba!!!

eRepublik je masivna mrežna, društvena i strateška igra koja se igra u Web pregledniku i dostupna je besplatno putem Interneta.

Radnja igre je smještena u tzv. eSvijetu (eng. The New World) gdje se igrači, koji se nazivaju još i građani ili egrađani, uključuju u nacionalnu politiku, ekonomiju i pokretanje tvrtki te ratovanje protiv drugih država.

eRepublik kombinira društveni networking i strategiju u jednu veliku masivnu mrežnu igru gdje igrači mogu biti aktivni na različitim poljima. eGrađanin tzv. Novog svijeta može biti zaposlen, biti vlasnik neke tvrtke, osnovati političku stranku, glasati na izborima, postati predsjednik stranke, član kongresa ili predsjednik države, pisati članke za novine i čak ići u rat protiv građanina druge virtualne države.


Trenutno, eHrvatska je okupirana od strane eSrbije!!

Pridruži se, i pomozi nam vratiti naše regije od okupatora!

http://www.tinyurl.com/erepublikkkkk

Odgovori


Moglo bi te i ovo zanimati...
 

Samsung

Nikad bolja i kvalitetnija Galaxy A serija