Novosti
Samsung Galaxy Note 4 - stvari koje morate znati!
Ocijeni novost:

Samsung Galaxy Note 4 - stvari koje morate znati!

Autor: | 03.10.2014 u 11:39

Po čemu je Samsung Galaxy Note 4 bolji od svojeg prethodnika? Čime nas Samsung želi očarati? Provjerite nekolicinu bitnih stvari o ovom novom uređaju koji bi mogao protresti tržište.


Samsung Galaxy Note 4 je uređaj o kojem se već špekulira. Brzo to sve ide, evo nekih stvari koje bi vas mogle po tom pitanju zanimati:


1. Premium Design – Dekoracija stražnjeg dijela kućišta i dalje "glumi" kožu, a nestao je i takozvani "prošiv".


2. 2K zaslon Super AMOLED 5,7-inča je dovoljno samo po sebi no na Galaxy Note 4 modelu nalazimo "2K Screen" – 515 ppi na zaslonu za zaista jako čistu i detaljnu sliku u koju gledate.

3. Baterija je puno bolja – Note 4 će po tom pitanju biti puno bolji nego Note 3, jer Snapdragon 805 koji će biti ugrađen u ovaj uređaj također znači i bolja energetska učinkovitost! Note 3 ima bateriju od 3200 mAh dok Galaxy Note 4 baterija iznosi 3220 mAh - dakle dobitna stavka je puno učinkovitiji Snapdragon 805 (Note 3 koristi Snapdragon 800)


4. Bolji S-Pen – sada će S Pen biti duplo više osjetljiv te će ga biti prirodnije koristiti. Tu je i nova softverska funkcionalnost koja omogućava da zaokružite tekst i odaberete više slika kada pritisnete i držite "function button".


5. Kamera od 16 megapiksela – da, veliki napredak. Tu je i image stabilisation, a priča se i o savršenim slikama u prilikama gdje nema dobrog osvjetljenja. Sad, vidjet ćemo što točno to znači.


6. Jači procesor – Galaxy Note 4 dolazi s Qualcomm Snapddragon 805 procesorom – 2,7 GHz. Puno jače nego 801 inačica koja je npr. u LG G3 ili HTC One M8.

7. Ima tri mikrofona – ovaj trio daje potpuni noise-cancelling što znači da je lako individualno izolirati glasove i u prostorijama gdje ima puno ljudi.


8. Note 4 dolazi s fingerprint scannerom – ali i heart-rate senzorom kao što to ima npr. Galaxy S5. Dakle možete Note 4 otvoriti koristeći tapkanje prstom, a poslije provjerite i puls.


Samsung Galaxy Note 4 će svakako nadmašiti svojeg prethodnika, ali – još je potrebno vremena da bi vidjeli kako će reagirati konkurencija.


Samsung

Komentari

Trenutno nema komentara.

Odgovori


Moglo bi te i ovo zanimati...
 

Samsung

Nikad bolja i kvalitetnija Galaxy A serija