Novosti
Samsung Galaxy obitelj za jednostavniji mobilni ispis
Ocijeni novost:

Samsung Galaxy obitelj za jednostavniji mobilni ispis

Autor: | 09.04.2013 u 16:22

Tri zasebna rješenja za mobilni ispis koja će omogućiti ispis s mobilnih uređaja u samo nekoliko dodira. Novost iz Južne Koreje.


Samsung sa modelima Galaxy S4, ali i sa Galaxy S II, Galaxy S III, Galaxy Note, Galaxy Note II te Galaxy Tab omogućuje brzi mobilni ispis. Potrebna je aplikacija "Print" te integrirana NFC tehnologija.


Aplikacija Samsung MobilePrint podigla je mobilni ispis na novu razinu. Korisnici koji ne posjeduju Samsungov pametni telefon ili tablet mogu preuzeti aplikaciju i koristiti postojeće mobilne uređaje za ispis fotografija, e-mail poruka i web stranica kao i Google Docs, PDF i Microsoft Office dokumente.


Aplikacija također sadrži funkciju za slanje faksa, koja je jedina takva funkcija dostupna u industriji, dok aplikacija također omogućava korisnicima skeniranje uređaja na Samsung multifunkcijskom pisaču i slanje direktno na mobilni uređaj.


 

Ugrađena funkcija za ispis u mobilne uređaje

Aplikacija Samsung

MobilePrint

NFC pisač

Primjenjivo na pisače

Svi Samsung mrežni / bežični pisači predstavljeni nakon 2002. godine

Svi Samsung bežični i mrežni pisači spojeni putem lokacije za bežični pristup na Internet

Laserski pisač u boji ili crno bijeli / multifunkcijski pisač koji će biti predstavljen u drugoj polovici 2013. godine

Primjenjivo na uređaje

Galaxy S II, Galaxy S III, Galaxy Note, Galaxy Note II, Galaxy Tab, GALAXY Note 10.1 (tj. svi Samsung pametni telefoni osim Galaxy S)

Pametni telefoni koje pokreće Android, ili-ili Windows operativni sustav

Galaxy S II i kasnije verzije s NFC funkcijom, Android 4.0 i novijom verzijom

Primjenjivo na sadržaj

Aplikacija Gallery (fotografije), dokumenti, e-mail poruke, web stranice, SMemo, SNote

Aplikacija Gallery (fotografije), dokumenti, e-mail poruke web stranice, SMemo, SNote, stranice društvenih mreža, Google Docs, PDF, MS Office

Aplikacija Gallery (fotografije), dokumenti, e-mail, web stranice, stranice društvenih mreža


Tako npr. možete zamijeniti naporni ispis sa računala (dugotrajno instaliranje drivera itd.) sa ovim Samsung rješenjem. Za ispis, korisnici trebaju pritisnuti tipku „Print“ na glavnom zaslonu Samsung mobilnog uređaja. Zahvaljujući ugrađenoj funkciji za ispis, Samsung mobilni uređaji mogu automatski detektirati najbliže Samsung pisače kako bi ispisali fotografije, e-mail poruke i web stranice kao i stranice iz aplikacija Samsung SMemo i SNote.

Isto tako Samsung uvodi sve više laserskih pisača u boji koji podržavaju NFC na tržište. Kada je pametni telefon s NFC tehnologijom smješten u blizini pisača s podrškom za NFC tehnologiju, ta dva uređaja će se automatski povezati. Sadržaj se može ispisati bez bilo kakvih dodatnih podešavanja.

Ovo sigurno i prikladno rješenje omogućuje korisnicima ispis fotografija, dokumenata, e-mail poruka i web sadržaja u samo nekoliko brzih koraka. Jako dobar potez koji će razveseliti one čije vrijeme u uredu previše odlazi na dugotrajno ispisivanje dokumenata i ostalih stvari. Mobilno dolazi u urede na sve veća vrata.


Samsung

Komentari

Trenutno nema komentara.

Odgovori


Moglo bi te i ovo zanimati...
 

Samsung

Nikad bolja i kvalitetnija Galaxy A serija