Novosti
Samsung Galaxy S4, S3 i Note II dobivaju Android 4.3
Ocijeni novost:

Samsung Galaxy S4, S3 i Note II dobivaju Android 4.3

Autor: | 27.09.2013 u 13:30

Jelly Bean dolazi na Samsung flagship uređaje. Iteracija 4.3. Sama po sebi donosi mnoga poboljšanja, ali i bolju budućnost za ove titane.


Samsung Galaxy S4 skupa s S3 te Note II primjerkom u mjesecu listopadu 2013. godine dobivaju Android Jelly Bean 4.3. Već smo pisali o tome kako je to bitno za Gear pametni sat iz Južne Koreje.


Iako nije službeno potvrđeno izgleda da će i ova dva starija modela dobiti novi Android, a S4 ima „zagarantiranu priču“. Ali ipak zadnje, veoma provjerene informacije govore o tome kako će svi navedeni modeli dobiti nadogradnju, ali vrlo vjerojatno pred kraj tekuće godine.
Android 4.3 ima višestruku konkurenciju ...


Galaxy S4 korisnici će tako veoma brzo biti zadovoljeni,a  novi Android će osim bolje podrške za ostalu Samsung periferiju donijeti brži te jednostavniji rad, a sigurno će tu biti i mnoštvo popravljenih bugova. Sve oči će biti i na TouchWiz sučelju koje će doživjeti, sasvim sigurno – neke estetske promijene.


U svakom slučaju na kraju dana dobivamo jako lijepu vijest budući da su ovi flagshipi već uzeli maha te korisnici samo čekaju novosti. Eto, sad su ih i dobili.


Samsung

Komentari

Trenutno nema komentara.

Odgovori


Moglo bi te i ovo zanimati...
 

Samsung

Nikad bolja i kvalitetnija Galaxy A serija