Novosti
Samsung Galaxy S5 se počeo prodavati u Hrvatskoj Samsung Galaxy S5 se počeo prodavati u Hrvatskoj Samsung Galaxy S5 se počeo prodavati u Hrvatskoj Samsung Galaxy S5 se počeo prodavati u Hrvatskoj Samsung Galaxy S5 se počeo prodavati u Hrvatskoj Samsung Galaxy S5 se počeo prodavati u Hrvatskoj Samsung Galaxy S5 se počeo prodavati u Hrvatskoj Samsung Galaxy S5 se počeo prodavati u Hrvatskoj
Ocijeni novost:

Samsung Galaxy S5 se počeo prodavati u Hrvatskoj

Autor: | 10.04.2014 u 19:40

Samsung flagship, moćni predstavnik Galaxy linije je moguće kupiti u Hrvatskoj. Detalji su u vijestima.


Samsung od petka 11. travnja 2014. godine. Nova perjanica Galaxy serije korisnicima nudi vrhunsko iskustvo uz pomoć inovacija ključnih značajki za svakodnevnu upotrebu. Uređaj će u Hrvatskoj biti dostupan kod mobilnih operatera, kao i u trgovinama Samsungovih maloprodajnih partnera i distributera.

O Samsung Galaxy S5 modelu smo pisali nadugo  i naširoko, a biti će direktno dostupan u ponudi domaćih mobilnih operatera, Hrvatskog Telekoma, Tele2 i Vipneta, u ponudi za privatne i poslovne korisnike. Uređaji će također biti raspoloživi i kod Samsungovih maloprodajnih partnera, tvrtki Harvey Norman, Sancta Domenica, Se-Mark, Tehnoalarm i Technomarket, po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 5899 kuna.


Početak prodaje Samsung Galaxy S5 uređaja južnokorejski će div, u suradnji s Hrvatskim Telekomom i Vipnetom, u Zagrebu dodatno proslaviti događanjima za korisnike. Hrvatski Telekom i Samsung ugostit će sve zainteresirane, kao i prve kupce novog pametnog telefona, na Trgu Petra Preradovića od 17 do 19 sati. Istovremeno, u City Centru One West, Vipnet i Samsung dočekat će zainteresirane i prve kupce od 17 do 21 sat, uz glazbu poznatog pjevača Massima.


Prilika je pokucala na vrata, a sada odlučite što ćete s mobitelom koji će se ove godine još dugo povlačiti po Internet stranicama.


Samsung

Komentari

Trenutno nema komentara.

Odgovori


Moglo bi te i ovo zanimati...
 

Samsung

Nikad bolja i kvalitetnija Galaxy A serija