Novosti
Samsung i Alexander Wang surađivali te napravili torbu Samsung i Alexander Wang surađivali te napravili torbu Samsung i Alexander Wang surađivali te napravili torbu Samsung i Alexander Wang surađivali te napravili torbu Samsung i Alexander Wang surađivali te napravili torbu Samsung i Alexander Wang surađivali te napravili torbu Samsung i Alexander Wang surađivali te napravili torbu Samsung i Alexander Wang surađivali te napravili torbu
Ocijeni novost:

Samsung i Alexander Wang surađivali te napravili torbu

Autor: | 21.08.2013 u 15:06

Pomalo čudne vijesti iz Južne Koreje. Humanitarna organizacija Art Start, Alexander Wang i Samsung su nam spremili torbu koja će podignuti koju obrvu.


Samsung i Alexander Wang su unutar svoje suradnje napravili plod kreativnosti. Zajednički kreirana torba inspirirana skicama i slikama različitih autora napravljenima pomoću uređaja Galaxy Note II.


Alexander Wang je tako okupio grupu bliskih prijatelja, stilista, fotografa i ostalih modnih stručnjaka kako bi slike te uzorke s Samsung Galaxy Note II uređaja pretočio u zajedničkju ideju.


Navedeni je naveo kako ga veseli i suradnja s Art Start organizacijom koja je prigrlila kreativnost i umjetnost. Nadahnuće je onda nemoguće izbjeći!


Galaxy Note II je pravi mobitel za cijeli ovaj posao. Korisnici mogu jednostavno koristiti njegove alate za izražavanje kako bi personalizirali poruke koristeći S Pen, dijeliti kalendare i kontakte, zapisivati informacije za vrijeme razgovora ili dijeliti poveznice na lokacije, YouTube video snimke i aplikacije, što ga čini idealnim za ljude koji su stalno u pokretu. Zahvaljujući prekrasnom i velikom ekranu moći će također vidjeti kristalno čistu sliku na velikom ekranu.


Suradnja s Alexanderom Wangom i Samsungom je izložila mladost Art Starta sasvim novom nivou kreativnog procesa“ – komentirala je Johanna De Los Santos – izvršna direktorica Art Starta. Dakle, cijela ekipa je na okupu i spremna za rad.


Torba će se naći u prodaji ovog kolovoza na svim većim svjetskim tržištima te na internetu kako bi prikupila sredstva za Art Start, nagrađivanu humanitarnu organizaciju koja koristi umjetnost kako bi njegovala kreativne talente ugroženih skupina djece i mladeži.


Želite li vidjeti proizvod? Sve je u galeriji gdje su izložene slike koje pak označavaju htjenje tvrtke Samsung da stalno bude u toku s modnim zbivanjima.


Samsung

Komentari

Magdalena

29. kolovoza 2013 - 10:38 Prijavi neprimjeren komentar

:)

Odgovori


Moglo bi te i ovo zanimati...
 

Samsung

Nikad bolja i kvalitetnija Galaxy A serija