Novosti
Samsung počinje s nadogradnjom Galaxy S III, S4 i Note II uređaja
Ocijeni novost:

Samsung počinje s nadogradnjom Galaxy S III, S4 i Note II uređaja

Autor: | 23.10.2013 u 13:58

Galaxy primjerci će uskoro biti ažurirani, a time i postati kompatibilni s pametnim satom Galaxy Gear. Pogledajmo o čemu se radi.


Samsung će proširiti kompatibilnost Galaxy Geara na ruge uređaje Galaxy serije, uključujući Galaxy S4 mini, S4 Active, Mega 5.8, Mega 6.3 i S4 zoom, kroz ažuriranja softvera koja će korisnicima biti raspoloživa s koncem listopada. Raspored ažuriranja softvera za svaki uređaj će se razlikovati ovisno o državi i telekom operateru.


Ali skora dostupnost nadogradnje se odnosi na Android 4.3 Jelly Bean koji dolazi u najnovijoj inačici te sa svim ugrađenim funkcijama na Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S III te Samsung Galaxy Note II.
Demonstracija ...


Nova nadogradnja donosi jednostavniji unos teksta, ažuriranu grafiku i multimedije, kao i novu nadogradnju Samsungovih značajki i aplikacija, uključujući Samsung KNOX, sigurnosno i mobilno rješenje za tvrtke i korisnike. Pritom valja naglasiti kako će Galaxy  S III u 3G inačici dobiti Samsung KNOX u odabranim državama.


Istovremeno, uređaji će kroz ažuriranje dobiti i značajku Smart Switch koja omogućava prenošenje sadržaja s drugih pametnih telefona na Samsung uređaje, zatim HomeSync koji omogućava pohranu, dijeljenje i uživanje u multimedijskim sadržajima, neovisno o lokaciji, kao i Group Play 2.5 s podrškom za zajedničko gledanje videozapisa.
Pametni sat iz Južne Koreje ...


Galaxy Gear će omogućiti korisnicima Galaxy S4, S III, i Note II uspostavljanje i odgovaranje na pozive te da vide dolazne poruke i obavijesti samo jednim pogledom. Za detaljniji uvid u važnije poruke, korisnici mogu jednostavno podići glavni uređaj i Smart Relay značajka odmah otkriva puni sadržaj. Na Samsung Apps, korisnici također mogu pronaći većinu društvenih aplikacija kako bi održali veze sa svojim privatnim i poslovnim kontaktima, korištenjem Galaxy Geara.


Samsung

Komentari

Trenutno nema komentara.

Odgovori


Moglo bi te i ovo zanimati...
 

Samsung

Nikad bolja i kvalitetnija Galaxy A serija