Novosti
Samsung predstavio Galaxy A5 i Galaxy A3 Samsung predstavio Galaxy A5 i Galaxy A3 Samsung predstavio Galaxy A5 i Galaxy A3 Samsung predstavio Galaxy A5 i Galaxy A3 Samsung predstavio Galaxy A5 i Galaxy A3 Samsung predstavio Galaxy A5 i Galaxy A3
Ocijeni novost:

Samsung predstavio Galaxy A5 i Galaxy A3

Autor: | 31.10.2014 u 23:49

Novi društveni telefoni iz Samsunga – Galaxy A5 i Galaxy A3 omogućavaju jednostavnu komunikaciju s naglaskom na društvene mreže.


Samsung Galaxy A5 i Samsung Galaxy  A3 dolaze u prelijepom metalnom kućištu jedinstvenog tankog dizajna, nudeći bolji hardver i vrhunsko iskustvo na društvenim mrežama.


To su dva veoma tanka uređaja – 6,7 mm i 6,9 mm. Ovisno o tržištu, bit će dostupni u različitim bojama, uključujući bijelu, crnu, srebrnu, ružičastu, svijetlo-plavu i boju pjenušca, kako bi se prilagodili osobnom stilu i ukusu korisnika.


S unaprijeđenom 5-megapikselnom prednjom kamerom, korisnici mogu lakše i jednostavnije napraviti živopisne selfije. Inovativne funkcionalnosti za snimanje fotografija poput Wide Selfie, Palm Selfie, Animated GIF, Beauty Face i Rear-Cam Selfie omogućavaju korisnicima da zabilježe atraktivne fotografije u visokoj razlučivosti, automatski prepoznajući i fokusirajući na lica osoba.

Oba modela su opremljena Super AMOLED ekranom te Adaptive Display tehnologijom. Galaxy A5 i Galaxy A3 također su opremljeni četverojezgrenim procesorom takta 1,2 GHz, pogodnim za višezadaćnost i brzo pretraživanje sadržaja na internetu. Galaxy A5 i Galaxy A3 uključuju popularne dodatke, ekskluzivno dostupne na Galaxy uređajima, kao što su izuzetno štedljiv način rada, mogućnost zaštite privatnosti podataka te Multiscreen značajka, kao i mogućnost prilagođavanja jačine reprodukcije zvuka i prijama glasa korisnika, ovisno o korisnikovom okruženju.


Korisnici također mogu brzo i lako podijeliti video ili fotografije na njihovim omiljenim društvenim mrežama, zahvaljujući četvrtoj generaciji LTE veze na mobilni Internet.


Samsung Galaxy A5 i Galaxy A3 bit će dostupni od studenog 2014. godine. Slike su u galeriji.


Samsung

Komentari

Trenutno nema komentara.

Odgovori


Moglo bi te i ovo zanimati...
 

Samsung

Nikad bolja i kvalitetnija Galaxy A serija