Novosti
Samsung predstavio Gear VR Innovator Edition za Galaxy S6 i S6 Edge Samsung predstavio Gear VR Innovator Edition za Galaxy S6 i S6 Edge Samsung predstavio Gear VR Innovator Edition za Galaxy S6 i S6 Edge
Ocijeni novost:

Samsung predstavio Gear VR Innovator Edition za Galaxy S6 i S6 Edge

Autor: | 03.03.2015 u 20:38

Samsung i Oculus unaprijedili su Gear VR kako bi pružio poboljšano korisničko iskustvo i omogućio potpuno prepuštanje virtualnoj stvarnosti


Gear VR Innovator Edition, koji je kompatibilan s novom generacijom pametnih telefona Samsung Galaxy S6 i S6 Edge izgleda odlično!


Samsung Gear VR Innovator Edition, kojeg pokreće Oculus Technology, omogućuje većem broju korisnika da se u potpunosti prepuste filmskoj virtualnoj stvarnosti s poboljšanim iskustvom gledanja kao i udobnijim dizajnom za nošenje.

Nevjerojatna zabava, optimiziran za uređaje Galaxy S6 i Galaxy S6 edge kao i njihove 5,1-inčne Super AMOLED zaslone, Gear VR Innovator Edition omogućuje korisnicima uživanje u filmovima visoke rezolucije, TV emisijama, VOD (Video on demand) uslugama i fotografijama kao nikad do sada.


Poboljšana udobnost, 15 posto manji, Samsung Gear VR postao je udobniji za nošenje. Ergonomski redizajnirane trake za pričvršćivanje osiguravaju bolju raspodjelu težine dok mehanička ventilaciju unaprjeđuje VR iskustvo korištenja.


USB kompatibilnost, Gear VR od sada se može napajati zahvaljujući vlastitom USB utoru omogućujući duže vrijeme korištenja


Robusni ekosustav, Gear VR sadržaj dostupan je za preuzimanje s Oculus Storea. Korisnici imaju veliki izbor optimiziranih i lokaliziranih sadržaja virtualne stvarnosti od najkvalitetnijih stvaratelja, uključujući uzbudljive VR igre i nevjerojatne izvedbe Cirque du Soleil, Kurios u 360 stupnjeva.


Samsung

Komentari

Trenutno nema komentara.

Odgovori


Moglo bi te i ovo zanimati...
 

Samsung

Nikad bolja i kvalitetnija Galaxy A serija