Novosti
Samsung S6 edge+ premijerno predstavljen u Zagrebu Samsung S6 edge+ premijerno predstavljen u Zagrebu Samsung S6 edge+ premijerno predstavljen u Zagrebu Samsung S6 edge+ premijerno predstavljen u Zagrebu Samsung S6 edge+ premijerno predstavljen u Zagrebu Samsung S6 edge+ premijerno predstavljen u Zagrebu Samsung S6 edge+ premijerno predstavljen u Zagrebu
Ocijeni novost:

Samsung S6 edge+ premijerno predstavljen u Zagrebu

Autor: | 26.08.2015 u 14:24

Novi flagship iz tvrtke Samsung je predstavljen unutar Samsung Experience Storea u zagrebačkoj Mesničkoj ulici! Provjerite detalje uključujući i cijenu.


Samsung Galaxy S6 edge+, ako niste znali - je ime novog člana obitelji Galaxy. Ima 5,7-inčni zaslon te je opremljen kamerama od 16 i 5 megapiksela. Premijerno je predstavljen u Zagrebu!

Novi Galaxy S6 Edge+ je svakako odlična nadogradnja za postojeće Galaxy korisnike, ali i za one nove koji žele novi uređaj s popriličnom količinom mogućnosti.


Prodaja uređaja kreće od 4.9. 2015. godine, a cijena je 7199 kuna. Treba naglasiti da je na Mobil.hr portalu već osvanuo test ovog uređaja pa svakako bacite pogled kako je u testu prošao novi Samsung powerhouse flagship: Samsung Galaxy S6 Edge Plus Test.


Samsung

Komentari

Trenutno nema komentara.

Odgovori


Moglo bi te i ovo zanimati...
 

Samsung

Nikad bolja i kvalitetnija Galaxy A serija