Novosti
Službeno priopćenje iz Samsunga oko zapaljenih Note7 mobitela
Ocijeni novost:

Službeno priopćenje iz Samsunga oko zapaljenih Note7 mobitela

Autor: | 02.09.2016 u 16:00

Afera oko baterije u novom Samsungu Galaxy Note7 je tolika da je obustavljena prodaja telefona.


Za sada je prijavljeno 35 komada Samsunga Note7 koji su imali probleme s baterijom jer je problematična jedna od ćelija u bateriji. Kod pojedinih primjeraka je to dovelo do zapaljenja baterije tako da se dio kućišta telefona doslovce istopio. Na YouTubeu se već nalaze video filmovi u kojima se vide rastaljeni primjerci Notea7.

Prodaja telefona u Hrvatskoj još nije počela, planirana je od 16. rujna 2016. U Njemačkoj je danas trebala početi prodaja, ali je obustavljena. U Južnoj Koreji je u tjedan dana prodano oko 400.000 komada telefona.


Vezano uz ovu temu, glavni urednik portala Mobil.hr Krunoslav Ćosić je za večerašnje vijesti na RTL televiziji, koje počinju u 18:30 sati, dao izjavu. Provjerite večeras u 18:30 na RTL televiziji sve nove informacije.Mi smo već imali na testu Samsung Galaxy Note7, ali nismo primijetili nikakve probleme s baterijom.


Donosimo u nastavku kompletno priopćenje pristiglo iz Samsunga:


Priopćenje tvrtke Samsung, istraga o poteškoćama u radu Samsung Galaxy Note7 pametnih telefona


Zagreb, 2. rujna 2016. - Samsung je predan izradi proizvoda vrhunske kvalitete i svaku prijavljenu poteškoću koju su korisnici iskusili s proizvodom shvaćamo jako ozbiljno. Kao odgovor na nedavno prijavljene poteškoće u slučaju novog Galaxy Note7 pametnog telefona, proveli smo detaljnu istragu i uočili poteškoće s baterijom.


Zaključno s 1. rujnom, zaprimili smo 35 prijava ovih slučajeva u cijelom svijetu te provodimo temeljitu istragu s dobavljačima, kako bi utvrdili potencijalno zahvaćene baterije. Međutim, budući da je sigurnost naših korisnika najvažnija, obustavili smo prodaju Galaxy Note7 pametnog telefona. Korisnicima koji već posjeduju Galaxy Note7 pametni telefon, u narednim tjednima ćemo besplatno zamijeniti trenutni uređaj s novim.


Svjesni smo mogućih neugodnosti koju je ova situacija mogla prouzročiti. Međutim, ovako ćemo osigurati da Samsung nastavi izrađivati proizvode vrhunske kvalitete. Blisko surađujemo s partnerima kako bi osigurali da zamjena uređaja bude što je moguće jednostavnija i učinkovitija.


Samsung

Komentari

Trenutno nema komentara.

Odgovori


Moglo bi te i ovo zanimati...
 

Samsung

Nikad bolja i kvalitetnija Galaxy A serija