Novosti
Moneypenny preuzima vodstvo u  Sony kampanji
Ocijeni novost:

Moneypenny preuzima vodstvo u Sony kampanji

Autor: | 17.09.2015 u 8:59

U novom video sadržaju koji traje 60 sekundi, Naomie Hariss će James Bondu dostaviti Xperia mobitela.


Uoči objavljivanja filma Spectre, Sony nam je predstavio novu fora reklamu. Glavna zvijezda je glumica Naomie Harris koja glumi Moneypenny.


Spectre je film iz Albert R. Broccolijeve EON Produkcije, Metro-Goldwyn-Mayer Studija i Sony Pictures Entertainmenta, a prikazivat će se u kinima u Velikoj Britaniji od 26. listopada, a u SAD-u od 6. studenog.

U video sadržaju možete vidjeti potjeru koja ide sve od londonskog South Banka, a Moneypenny se cijelo vrijeme bori protiv zlikovaca jer ipak – treba dostaviti RX100 IV Cyber-shot fotoaparat.


Inače cijelo vrijeme Moneypenny snima situaciju s super usporenom snimkom. Ovaj video je režirao redatelj Danny Kleinman, a ideja je došla od reklamne agencije adam&eve DDB.


Snimanje je izvršeno koristeći Sony F65 kino kameru (4K) sa slow-motion snimkama koje se mogu vidjeti na zaslonu RX100 IV fotoaparata (također i na zaslonu Xperia Z5).


RX100 IV kamera ima 1-inčni složeni tip Exmor RS CMOS senzora te 50x super usporeno snimanje videa na čak do 1000fps.


Kampanja službeno kreće s TV spotom, koji će prvi put biti prikazan u Velikoj Britaniji 1. listopada 2015. i prikazivat će se sve do 8. studenog. Medijska kampanja na čelu s MediaCom-om obuhvaća tiskane medije, maloprodaju, digitalne medije i OOH.


Sony

Komentari

Trenutno nema komentara.

Odgovori


Moglo bi te i ovo zanimati...
 

Sony

Sony Xperia s OLED ekranom