Novosti
Sony Mobile - 2 nove Xperije (SP i L) Sony Mobile - 2 nove Xperije (SP i L) Sony Mobile - 2 nove Xperije (SP i L)
Ocijeni novost:

Sony Mobile - 2 nove Xperije (SP i L)

Autor: | 18.03.2013 u 11:50

Sony nastavlja s predstavljanjem novih Xperija, a novopredstavljeni smartphoneovi imaju dijagonale od 4,6 odnosno 4,3 inča.


Xperia SP dolazi u aluminijskom kućištu, ima 4,6-inčni HD ekran s Mobile Bravia Engineom 2 (ekran zaštićen kaljenim staklom radi i s rukavicama), a kako su kod nas već prisutni signali 4G LTE mreža, moći ćete ga koristiti i za brzo surfanje. Novitet kod Xperije SP je jedinstveni „transparentni element“ koji se može personalizirati da mijenja boje dok vas obavještava o svim dolaznim porukama i pozivima.


Može se podesiti i da pulsira u ritmu glazbe koju slušate. Fotić je 8-megapikselni (oboružan s brzim aktiviranjem, Exmor RS senzorom za bolje fotke u mraku, HDR-om), a dolazi u bijeloj, crvenoj i crnoj boji. Uređaj pokreće dvojezgreni 1,7 GHz Qualcomm MSM8960Pro, a memorija od 8 GB proširiva je karticama do 32 GB.
Jedan od novih Xperia modela ...


Drugi model je Xperia L i također ima 8-megapikselnu kameru koja se brzo aktivira, a ekran je za 0,3 inča manji - 4,3'' FWVGA. Poput Xperije SP, i Xperia L ima NFC koji na velika vrata dolazi preko Sonyja, a Sony u ovom trenutku ima najviše modela s ovom tehnologijom razmjene podataka na malim udaljenostima.


Što se tiče „pogona“, koristi dvojezgreni 1 GHz Qualcomm MSM8230, memorija od 8 GB za korisnika je dostupna s 5,8 GB (proširiva je!), a baterija je kapaciteta od 1750 mAh. Model Xperia SP dolazi s 2370 mAh. Što se tiče OS-a, oba modela su up-to-date s Androidom Jelly Bean 4.1.


Sony

Komentari

Trenutno nema komentara.

Odgovori


Moglo bi te i ovo zanimati...
 

Sony

Sony Xperia s OLED ekranom