Novosti
Sony na CES-u - SmartWear, novi stilovi i partnerstva
Ocijeni novost:

Sony na CES-u - SmartWear, novi stilovi i partnerstva

Autor: | 06.01.2015 u 13:32

SmartWatch 3, novi otvoreni API za Lifelog te prototip koncepta – sve-u-jednom slušalice. Provjerite o čemu govori Sony na CES-u 2015.


Sony Mobile je predstavio nove proizvode, partnerstva i doživljaje uz novi SmartWear – elegantno izdanje SmartWatcha 3 od nehrđajućeg čelika, nove Lifelog suradnje, kao i koncept nosivih uređaja, uključujući multi-senzor, prototip vodootpornih Sony slušalica dizajniranih za optimizaciju performansi i praćenje rezultata trčanja u realnom vremenu.

SmartWatch 3 od nehrđajućeg čelika odlično se uklapa u vanserijski dizajn za vrhunski doživljaj i osjećaj. Ima 1,6-inčni 320x320 TFT LCD Transflective zaslon za vidljivost pri izloženosti jakom svjetlu i otporan je na vodu uz IP68 oznaku te se puni putem standardnog microUSB porta.


­Da bi dodatno proširio spektar stilova, Sony je također predstavio novi SmartWatch 3 držač koji omogućuje korisnicima i partnerima da prilagode SmartWatch 3 uz bilo koji remen od standardnih 24 mm; ova pogodnost biti će dostupna početkom 2015. godine.


Ima ugrađen GPS senzor, a Golfshot i iFit su prva dva developera koji već kreiraju Android Wear iskustvo temeljeno na samostalnim mogućnostima SmartWatcha 3, a moći će pratiti učinak i tijekom vježbanja i tijekom trčanja – od siječnja, svaki SmartWatch 3 korisnik će imati ekskluzivni pristup premium Golfshot i iFit aplikacijama.


Sad, treba naglasiti kako je Lifelog popularna Android aplikacija koja je kreirana da vam pomogne u postavljanju osobnih ciljeva, praćenju napretka te da bi bolje upoznali sami sebe i donijeli bolje odluke o svom zdravlju, načinu zabave i još mnogo toga.


Novo online sučelje, lifelog.sonymobile.com, predstavljeno je na sajmu CES 2015. Ono koristi otvorenu API funkcionalnost i najnoviju HTML5 tehnologiju da bi pružilo bolje vizualno iskustvo. Stranica je optimizirana za bilo koju veličinu zaslona, od vašeg smartphonea, tableta do televizora – sve što je potrebno učiniti je da se logirate koristeći svoj Sony Entertainment Network korisnički račun.

Nova funkcija odražava upravo Sonyjevu strategiju konstantnog stvaranja novih funkcionalnosti i funkcija Lifelog aplikacije da bi pratila iskustva u realnom vremenu koliko god je to moguće.


Lifelog možete povezati s vašim omiljenim aplikacijama, razviti zdrave navike uz Habit Monster te koristiti Withings Smart Body Analyzer.


Paralelno s lansiranjem novog softvera Sony Corporation omogućava pristup novim aplikacijama za postojeći prototip, SmartEyeglass Developer Edition, uz novi konceptualni stil, SmartEyeglass Attach! – zaslon s objektivom koji se pričvršćuje na standardne naočale, omogućavajući developerima da kreiraju aplikacije za sport i sportska postignuća.

Sony Corporation je također predstavio Smart B-Trainer prototip – vodootporne sve-u-jednom stilizirane slušalice sa višesenzorskom mogućnošću posebno dizajnirane za trkače. Trenutni prototip ima ugrađenu memoriju i omogućava glasovno vođenje, kao i reprodukciju glazbe, inteligentno predlažući najpogodniju pjesmu koja prati ritam trkača tijekom treninga.


Sony

Komentari

Trenutno nema komentara.

Odgovori


Moglo bi te i ovo zanimati...
 

Sony

Sony Xperia s OLED ekranom