Novosti
Sony obnovio svoju perjanicu smartphone uređaja - Xperia E Sony obnovio svoju perjanicu smartphone uređaja - Xperia E Sony obnovio svoju perjanicu smartphone uređaja - Xperia E
Ocijeni novost:

Sony obnovio svoju perjanicu smartphone uređaja - Xperia E

Autor: | 05.12.2012 u 23:29

Tvrtka Sony je predstavila pristupačni Xperia E model za široke mase. Pročitajte detalje o modelu jer u startu odmah već izgleda hvalevrijedno.


Sony Xperia E je pristupačni smartphone koji podržava HD Voice te pruža napredno upravljanje baterijom. Izgleda veoma moderno, a prema svemu sudeći u ruci bi baš trebao "odgovarati".


Odlikuje se jednostavnošću korištenja. Dostupan u crnoj, bijeloj i ružičastoj boji, Xperia E nudi iznimnu HD Voice kvalitetu zvuka, koja čini telefonske pozive jasnijima no ikada prije. Također ima i prigušivanje buke, koje filtrira pozadinske zvukove pa korisnici mogu uživati u kristalno jasnoj konverzaciji u bilo kojem okruženju.


Tu je i baterija od 1500 mAh, 3,5-inčni HVGA zaslon te procesor od 1 GHz što daje solidne rezultate "ispod haube". No tu je i Android Jelly Bean 4.1 – ako se umalo posumnjali.


Dimenzije su sljedeće: 113,5 x 61,8 x 11 mm, a težak je tek 115,7 grama. Kamera od 3,2 megapiksela podržava 4x digitalni zoom te ima samookidač (nešto što nekad fali kod nekih smartphone uređaja). Naravno, implementiran je xLoud, Google aplikacije i TrackID za prepoznavanje glazbe.
Nova Xperia E ...


Interna memorija iznosi 4 GB, a ostatak je proširiv do 32 GB putem microSD kartice. USB je isto tu, dakle više-manje je  svaki moderni standard podržan.


Aplikacija za podatkovni promet prati potrošnju, a način rada "produženo vrijeme na čekanju“ povećava vrijeme na čekanju do 4 puta. Kada je zaslon ugašen nekoliko minuta, isključuju se Wi-Fi i podatkovni promet, a većina aplikacija postaje neaktivna da bi se smanjila potrošnja baterije.


Naravno, pozivi i poruke nastavljaju normalno funkcionirati. Čim korisnik dodirne zaslon i aktivira telefon, sve funkcije se vraćaju u normalu. Xperia E bit će dostupan u crnoj, bijeloj i ružičastoj boji, a Xperia E Dual u crnoj i zlatnoj boji


Sonyjev najnoviji Android smartphone bit će dostupan od prvog kvartala 2013. u verziji s jednom i dvije SIM kartice. Dakle - Bit će dostupan i u verziji s dvije SIM kartice – Xperia E Dual - pa se korisnici mogu jednostavno jednim dodirom prebacivati između dvije tarife i na taj način ostvariti uštede.  Zanimljivo i dobro, jedva čekamo dobiti ga u ruke.


Sony

Komentari

Trenutno nema komentara.

Odgovori


Moglo bi te i ovo zanimati...
 

Sony

Sony Xperia s OLED ekranom