Novosti
Sony predstavio Xperia E4g - brz i jednostavan smartphone
Ocijeni novost:

Sony predstavio Xperia E4g - brz i jednostavan smartphone

Autor: | 24.02.2015 u 15:30

Sony je predstavio svoj Xperia E4g model koji dolazi u eleganciji i minimalizmu no opet oboružan jakim arsenalom opcija.


Sony E4g smartphone se odlikuje jednostavnošću uporabe i moćnim performansama baterije te brzom 4G LTE povezivošću.


Ima bateriju koja traje i do 2 dana (2300 mAh), procesor s četiri jezgre (1,5 GHz). Xperia E4g ima Sonyjev minimalistički Android izgled, no ima i Simple Home sučelje s većim ikonama i svim vašim omiljenim aplikacijama na jednom  zaslonu, a one koje vam nisu potrebne su uredno spremljene u mape – što je savršeno ako vam je draže koristiti vaš smartphone za specifične funkcije.

Inače uređaj ima i 4,7-inčni zaslon (960 x 540 točaka) te kameru od pet megapiksela (prednja iznosi 2 megapiksela).  Instaliran je Android 4.4.4. KitKat.


Dostupan u klasičnoj crnoj i bijeloj boji, Xperia E4g zadržava bezvremensku Xperia formu – precizno oblikovana tipka za uključivanje / isključivanje, logotip posebne završne obrade i objektiv kamere od nehrđajućeg čelika te zaslon otporan na ogrebotine dodatno doprinose dojmu vrhunske izrade.


Još jedna Xperia u seriji koju ćemo svakako s pažnjom pratiti. Da li je ovo dobar izbor za Sony? Pokazati će rezultati prodaje.


Sony

Komentari

Trenutno nema komentara.

Odgovori


Moglo bi te i ovo zanimati...
 

Sony

Sony Xperia s OLED ekranom