Novosti
Sony Xperia M2 Aqua - vodootporan smartphone za svakoga! Sony Xperia M2 Aqua - vodootporan smartphone za svakoga!
Ocijeni novost:

Sony Xperia M2 Aqua - vodootporan smartphone za svakoga!

Autor: | 19.08.2014 u 11:36

Sony Xperia M2 s 4,8-inčnim qHD zaslonom te IP65/68 certifikatima plijeni pozornost. Pogledajte slike te pročitajte mišljenje!


Sony je predstavio Xperia M2 Aqua uređaj. Xperia M2 Aqua je zadivljujući primjer onoga što je sad moguće u smartphoneu srednje klase. Xperia M2 Aqua ima Qualcomm Snapdragon 400 procesor s četverojezgrenim 1,2 GHz CPU-ima i 4G LTE


Xperia M2 Aqua kombinira kameru od osam megapiksela sa Sony tehnologijama kao što je Exmor RS. Inače, 4,8-inčni zaslon je veoma bistar (qHD rezolucija).

Xperia M2 Aqua koristi Sonyjevu NFC tehnologiju koja omogućava povezivanje jednim dodirom s nizom drugih Sony uređaja iz SmartWear ponude, slušalica, zvučnika, kućnog HI-FI sustava, TV i niz drugih uređaja.


Sonyjev eko sustav pametne društvene kamere omogućava kameri vašeg smartphonea da bude mnogo više od pukog načina fotografiranja. Xperia aplikacije kamere kao što je Social Live omogućavaju vam da napravite prijenos uživo posebnih trenutaka putem Facebooka, dok Picture effect i AR effect omogućavaju dodavanje animacija i boja na fotografiju za zabavan ili nostalgičan izgled.


Dostupan u crnoj i bijeloj boji, Xperia M2 Aqua počet će se isporučivati od jeseni 2014. Cijenu još treba saznati, ali iz Japana naglašavaju da će biti pristupačna.


Sony

Komentari

Trenutno nema komentara.

Odgovori


Moglo bi te i ovo zanimati...
 

Sony

Sony Xperia s OLED ekranom