Novosti
Sony Xperia Z1 vs. Xperia Z1 Compact Sony Xperia Z1 vs. Xperia Z1 Compact
Ocijeni novost:

Sony Xperia Z1 vs. Xperia Z1 Compact

Autor: | 08.01.2014 u 11:01

Sony je na tržište izbacio svoj cijenjeni Xperia Z1 model, no tu je i novi Z1 Compact s kojim smo se imali prilike upoznati jer tvrtka iz Japana otkriva detalje.


Sony Xperia Z1 vs. Z1 Compact je zanimljiva usporedba – vidjet ćete u tablicama. Što zapravo Sony pokušava sa svojim Compact modelom osim da donese manje gabarite i poprilično moćan hardver? Treba primijetiti i kako Z1 Compact nije baš tako "mini" u pogledu procesora, kamere i radne memorije, kao što to čine konkurenti sa svojim mini modelima. Po prvi put su ove karakteristike ostale iste, kao i kod jačeg modela iz kojeg je model nastao.Kao što možete vidjeti: baterija je različita (po kapacitetu) te naravno – gabariti. Treba još svakako pričekati Sony Xperia Z1 Compact model – da ga se dobije u ruke. Onda će se tek konkretno znati reći o čemu je zapravo stvar. Za sada – izgledaju jako lijepo, oba modela.


Sony

Komentari

malke

10. siječnja 2014 - 11:44 Prijavi neprimjeren komentar

Svaka im cast,svi izdaju male modele i onda u njega ubace neke gabarite,tak da se uopce ne isplati kupovati. Sony je ocito preuzeo stvar u svoje ruke,i svaka mu cast,jer i meni je Z1 prevelika,dok je Z1C taman,mobitel po mjeri...i jos ima strasne perfomanse.Bravo Sony.

Odgovori


Moglo bi te i ovo zanimati...
 

Sony

Sony Xperia s OLED ekranom