Novosti
Sony Xperia Z3 - prodaja kreće 3. listopada Sony Xperia Z3 - prodaja kreće 3. listopada
Ocijeni novost:

Sony Xperia Z3 - prodaja kreće 3. listopada

Autor: | 26.09.2014 u 16:51

Ukoliko jedva čekate početak prodaje i već ste se i predbilježili za kupnju nove Sony Xperije Z, uskoro ćete moći kupiti novi Sonyjev flagship u dvije verzije.


Sony Xperia Z3 dostupna je i u manjem izdanju - i dok Xperia Z3 ostaje sličnih gabarita kao i prethodnik Xperia Z2, novi mini pametni telefon Xperia Z3 Compact je u odnosu na Xperiju Z1 Compact narasla s 4,3 na 4,5 inča što se tiče dijagonale ekrana.


Oba telefona i dalje ostaju vodootporni, s tim da Xperia Z3 dobiva još bolju zaštitu (IP65/68). Po prvi se put na smartphoneu može koristiti PS4 Remote Play za igranje PlayStation igara putem pametnog telefona.Početne cijene u Hrvatskom Telekomu, u kojem 3. listopada 2014. počinje prodaja Sony Xperije Z3 i Xperije Z3 Compact su 998 odnosno 798 kuna, uz ugovor na 24 mjeseca te uz tarifu Plan za zabavu XL, a uz telefon ćete na poklon dobiti Bluetooth slušalice Sony SBH80.


Oba jako dobra i zanimljiva pametna telefona službeno je na zagrebačkom Međunarodnom festivalu balona predstavila Maja Badurina iz Sony Mobile ureda u Zagrebu. Telefoni su inače predstavljeni u Berlinu, na IFA sajmu 3. rujna 2014. te time Sony nastavlja sa šestomjesečnom obnovom svojih najjačih modela telefona.


Sony Xperiju Z3 smo već testirali, pročitajte kompletan test Sony Xperia Z3


Sony

Komentari

Trenutno nema komentara.

Odgovori


Moglo bi te i ovo zanimati...
 

Sony

Sony Xperia s OLED ekranom