Novosti
Xperia P dobiva Ice Cream Sandwich nadogradnju
Ocijeni novost:

Xperia P dobiva Ice Cream Sandwich nadogradnju

Autor: | 27.08.2012 u 17:40

Očekivano –tvrtka iz Japana je ažurirala svoje uređaje s tekućom inačicom Androida. Ice Cream Sandwich je napokon na Xperia P uređaju.


Ako bolje pogledamo Xperia P mobitel možemo zaključiti da se radi o jakom komadu hardvera koji će zadovoljiti potrebe većine korisnika. Ipak ako mu dodamo i Android Ice Cream Sandwich onda se cijeli efekt naglo poboljša.


Radi se o uređaju koji je prepoznat zbog svojeg dizajna te koloških karakteristika pa ga je EISA (European Imaging And Sound Association) proglasila Europskim ekološkim smartphoneom 2012-2013. Xperia P je nagrađen zbog iznimnih performansi i energetske učinkovitosti te učinkovite upotrebe materijala koji su u skladu s brigom o okolišu.
Xperia P u svojem novom ruhu ...


Uz Ice Cream Sandwich, vlasnici modela Xperia P mogu pristupiti vrhunskoj zabavi i najboljem od Sony tehnologije uz tri nove medijske aplikacije, “WALKMAN”, “ALBUM” i “MOVIES”. Također će moći personalizirati svoje widgete da odgovaraju njihovom smartphoneu, brzo upravljati aplikacijama i zatvarati ih uz novu Recent Apps tipku” te uživati u još dužem trajanju baterije, što uključuje produženo vrijeme na čekanju i do četiri puta duže no prije.


Nadogradnja je dostupna te će se globalno isporučiti tijekom sljedećih par tjedana, dakle tijekom mjeseca rujna 2012. godine.


Sony

Komentari

Trenutno nema komentara.

Odgovori


Moglo bi te i ovo zanimati...
 

Sony

Sony Xperia s OLED ekranom