Novosti
CES 2012 - četiri nova Sony Ericsson Xperia modela CES 2012 - četiri nova Sony Ericsson Xperia modela CES 2012 - četiri nova Sony Ericsson Xperia modela CES 2012 - četiri nova Sony Ericsson Xperia modela CES 2012 - četiri nova Sony Ericsson Xperia modela CES 2012 - četiri nova Sony Ericsson Xperia modela CES 2012 - četiri nova Sony Ericsson Xperia modela
Ocijeni novost:

CES 2012 - četiri nova Sony Ericsson Xperia modela

Autor: | 10.01.2012 u 20:41

Povodom međunarodnog CES sajma za 2012. godinu – Sony Ericsson nas je odlučio iznenaditi svojim novim Xperia modelima. Pogledajmo o čemu se radi.


Sony Ericsson je odlučio predstaviti nove Xperia uređaje. Ovo su uređaji koji precizirano spajaju zabavu i rad u jednom, a nova generacija takvih smartphonea iz Sonya te novi Xperia uređaji će nas nastaviti veseliti na sajmu elektronike CES 2012.

Najave za nove Xperia smartphone uređaje su tako: Xperia ion - prvi LTE Xperia smartphone iz Sonya u SAD-u dostupan je isključivo kod AT&T operatera, Xperia S- prvi smartphone iz Xperia NXT serije – nova generacija Sony smartphonea sa Sonyevom HD rezolucijom za nezaboravno vizualno iskustvo.


Nadalje tu su i dva pametna telefona za japansko tržište: Xperia acro HD - nasljednik Xperie acro s popularnim specifičnim japanskim osobinama koje uključuju prijenos podataka preko infrared porta, mobilni novčanik i mobilni TV. Naravno – ne zaboravimo i Xperia NX – model Xperia S uređaja za japansko tržiše.


Čak je i Bert Nordberg – izvršni direktor Sony Ericssona izjavio kako: ”CES sajam označava bitnu prekretnicu za Sony Ericsson i Sony najavom prvih smartphonea iz Sonyja. Dokle god se tržište širi u svijetu u kojem sadržaj i zabavu  koristimo kroz zaslone, portfolio Xperie pruža mobilno iskustvo koje je bitan dio Sonyjeve strategije kod bežičnog spajanja i umrežene zabave kroz smartphone, TV, laptope i tablete.”. Dobro zaokruženje cijele priče, zar ne?


Ništa ne može proći i bez dodataka – Sony Ericsson je otkrio novi niz Android funkcija koji obogaćuju korištenje pametnih telefona.

Xperia Smart tags 
- NFC osposobljeni tokeni koriste se za pokretanje već konfiguriranih osobnih postavki kada uz njega prislonite NFC Android smartphone. Smart Wireless Headset Pro su u biti Bluetooth stereo slušalice koje mogu djelovati samostalno kao  MP3 player i radio kada nisu spojene na uređaj.


SmartWatch (sve slike većine proizvoda su u Mobilovoj galeriji) je mikro zaslon za Androide – bežični pristup pozivima, ergo – porukama i aplikacijama.


Zanimljiv je i SmartDock for Xperia ion - HDMI izlaz koji se USBom spaja s tipkovnicom, mišem i TV prijamnikom te tako Xperiu ion pretvara u mini PC.


Što se tiče dubljeg pogleda u ove uređaje – pričekajte da prođe CES 2012 u Las Vegasu. Za sada – Xperia S je prvi Sony smartphone u novoj Xperia NXT seriji. Omogućava jednostavno povezivanje i razmjenu koristeći Sony uređaje (slična stvar kao i Samsung). Bit će dostupan skupa sa dvojezgrenim procesorom i HD reality zaslonom. Instaliran je naravno Android 2.3. Gingerbread.


U svakom slučaju moći će se nadograditi na Android 4.0. Ice Cream, a dostupan će biti tijekom drugog kvartala 2012. godine. Dobar početak za Sony Ericsson, zar ne?


 


 


 


SonyEricsson

Komentari

Trenutno nema komentara.

Odgovori


Moglo bi te i ovo zanimati...
 

SonyEricsson

Sony Xperia ST26i - još jedan leak u nizu