Novosti
Sony Ericsson predstavlja Xperia Studio
Ocijeni novost:

Sony Ericsson predstavlja Xperia Studio

Autor: | 04.11.2011 u 2:41

Online zabavna platforma za umjetnike i suradnike koji žele dijeliti svoje ideje i sadržaj. Zvuči poznato – no o čemu se radi?


Nakon službene obavijesti Sony Ericssona o Sonyevom preuzimanju dionica – opet nove vijesti vezane uz njih.  Sony Ericsson objavljuje svoju novu platforma zvanu „Xperia Studio“ koja pokušava povući Xperia uređaje do krajnjih granica.
Primjer Xperia Studio projekta


Radi se o projektu ostvarenom kolaboracijom Sony Ericssona te raznih umjetnika i „kreativnih mislioca“. Cilj je interakcija sa korisnicima kroz kvalitetan i zabavan sadržaj te poticanje da se Xperia uređaji istraže do njegovih tančina.


Xperia Mobitel
Iskoristite vaše Xperia uređaje za umjetnički projekt


Očito je kako je cilj stvoriti video sadržaj koji predstavlja vaš hobi po mogućnosti umjetnost te to zaokružiti u jednu cjelinu. Naravno – poželjno je što više koristiti vaš Xperia uređaj pri tom zadatku.
I još jedan od mnoštva sadržaja. Ovo je uradak jednog vudrenog astronoma


Sadržaj se stalno izmjenjuje na ovoj platformi osiguravajući ne-monotonost, a podršku Sony Ericsson stalno traži na svojoj službenoj Xperia Studio stranici. Suradnici koji pokušavaju izbrisati granice između zabave, tehnologije i komunikacije su već prijavljeni, a možda i vi možete biti jedan od njih.


 


SonyEricsson

Komentari

Trenutno nema komentara.

Odgovori


Moglo bi te i ovo zanimati...
 

SonyEricsson

Sony Xperia ST26i - još jedan leak u nizu