Novosti
Sony Ericsson Xperia active
Ocijeni novost:

Sony Ericsson Xperia active

Autor: | 28.06.2011 u 17:29

Sony Ericsson je predstavio mobitel Xperia active – mobitel s Android OS-om 2.3 koji je otporan na prašinu i vodu do dubine 1 metar (do 30 minuta), a tu je i ekran osjetljiv na dodir koji, osim što je otporan na ogrebotine, radi čak i s mokrim prstima, što do sada nismo mogli.


Xperia active, mobitel koji pozornost plijeni neobičnim dizajnom, bojama i zakačkom na vrhu, ima 3-inčni ekran Reality Display s Mobile bravia Engineom za bolji prikaz sadržaja, a u pozadini se nalazi 1 GHz procesor. Ekran je rezolucije 320x480 px.


Ovaj pametni telefon dolazi s predinstaliranim sportskim aplikacijama koje omogućavaju korisnicima lakše praćenje sportskih rezultata. Korisnici mogu podesiti idealnu rutu za trening koristeći ugrađeni GPS, barometar i kompas. Na zaslonu se u stvarnom vremenu mogu pratiti otkucaji srca i puls ( omogućava ANT+ bežična mrežna tehnologija).


Pomoću  iMapMyFitness aplikacije korisnici mogu jednostavno pratiti svoje rezultate iz dana u dan.  Dodatno, Facebook inside Xperia omogućava korisnicima da dijele svoj napredak i iskustva s prijateljima. Dodatna oprema sadrži dodatnu stražnju masku, koja se može mijenjati, odvojive zakačke za uho za bežične handsfree active slušalice, traku i držač za ruku te dodatnu 2 GB memorijsku karticu.


Fotoaparat je 5-megapikselni s auto fokusom i svim dodatnim funkcionalnostima koje su danas standardne, HD video snimanjem. Od povezivosti nudi Bluetooth, DLNA, Wi-Fi,


Sony Ericsson Xperia active će biti dostupan na određenim tržištima od 3. kvartala 2011.
Forumaši su već započeli raspravu o ovom mobitelu - http://cafe.mobil.hr/threads/72047-NOVO-Sony-Ericsson-Xperia™-active 


SonyEricsson

Komentari

Davor

04. srpnja 2011 - 17:06 Prijavi neprimjeren komentar

Motorola Defy ipak ima veći ekran ali nema dvije kamere i tako brzi procesor (barem mjereno u GHz)

Odgovori


Moglo bi te i ovo zanimati...
 

SonyEricsson

Sony Xperia ST26i - još jedan leak u nizu