Novosti
Sony Ericsson Xperia arc
Ocijeni novost:

Sony Ericsson Xperia arc

Autor: | 18.08.2011 u 18:03

Sony Ericsson Xperia arc je prekrasno dizajniran pametni telefon s vrhunskom Sony tehnologijom. Kombinacija fluidnih pokreta i ultimativne preciznosti odražava se i u inspiraciji koja se krije iza dizajnerskih principa „Human Curvature by Tension” koji se odražavaju u modelu Xperia arc.


Živite užurbanim životom? Ne dozvolite da vas savladaju gradski stres i gužva,  već uživajte u danu. Neka urbani pokreti ublaže sve teškoće i razvedre vam dan, baš kao što Sony Ericsson Xperia arc pametni telefon sa svojim elegantnim izgledom i vrhunskom tehnologijom uspijeva postići savršenu ravnotežu između estetike i ozbiljnih performansi.


„Ergonomski oblik“ (“human curvature”) znači stvarati prekrasan, funkcionalan dizajn koji je savršeno prilagođen zaobljenosti i oblicima ljudskog tijela.  „Preciznost pomoću tenzije“(„Precision by Tension”) znači osmišljene strukture i oblike koji upotpunjavaju „ergonomski oblik“. Zajedno, te dvije ideje obuhvaćaju ključne vrijednosti dizajna utjelovljene u modelu Sony Ericsson Xperia arc.


No, Xperia arc je mnogo više od prekrasnog pametnog telefona. Uz sve osnove koje se očekuju od pametnog telefona, pruža i najbolju zabavu u klasi. Reality Display s Mobile BRAVIA Engineom nudi nevjerojatno briljantne, oštre i kristalno jasne slike koje će zadovoljiti najzahtjevnije vizualne estete.


Xperia arc savladava izazovan podvig uravnoteživanja Sonyjeve najnaprednije tehologije i elegantne prezentacije. Nevjerojatno lagan i prekrasno zaobljenog tijela, ovaj pametni telefon  je tanak, elegantan i moćan te oblikovan da savršeno pristaje na dlan. Prema tome, uzmite telefon i zauzmite pozu - jer Xperia arc dodaje dašak profinjenosti.


Sony Ericsson Xperia arc – ključne značajke
• Nevjerojatno tanak, samo 8,7 mm, lagan i moćan, s perfektnom ergonomijom
• Izuzetno širok 4,2-inčni multi-touch Reality Display s Mobile BRAVIA Engineom za ultimativno multimedijsko iskustvo i iskustvo gledanja sadržaja
• Sony Exmor R senzor za mobilne telefone za najbolje fotografije i videosnimke u uvjetima lošeg osvjetljenja
• Fotoaparat s 8,1 megapiksela i mogućnošću videosnimanja u HD rezoluciji
• Android Market – više od 250 000 aplikacija za zabavu bez prestanka


Sony Ericsson Xperia arc je dostupan u ponoćno plavoj i srebrnoj boji.


SonyEricsson

Komentari

monikica26

08. rujna 2011 - 06:51 Prijavi neprimjeren komentar

predobar mob,koja mu je cijena,moram ga imat

Odgovori


Moglo bi te i ovo zanimati...
 

SonyEricsson

Sony Xperia ST26i - još jedan leak u nizu