Novosti
Stižu Xperije Arc, Play, Pro, Neo, Mini, Mini Pro
Ocijeni novost:

Stižu Xperije Arc, Play, Pro, Neo, Mini, Mini Pro

Autor: | 30.05.2011 u 16:35

Sony Ericsson danas je i službeno u Hrvatskoj predstavio svoje najnovije modele mobitela koji pripadaju obitelji Xperia. Arc, Play, Pro, Neo, Mini, Mini Pro modeli su koji u sljedećih nekoliko mjeseci stižu na naše tržište.


Iako smo sve mobitele već predstavili na Mobil.hr, ponovit ćemo ukratko. Inače, svi mobiteli rade na Android OS-u verzije 2.3.


Sony Ericsson Xperia Arc je najjači mobitel koji dolazi iz Sony Ericssona, a predstavlja obitelj Xperia koja je u prošloj godini prodana u čak 10 milijuna komada. Arc ima 4,2 inčni ekran, odličan dizajn naglašen dizajnom luka (zbog toga se i zove Arc=luk). Reality Display s Mobile BRAVIAEngineom nudi oštre i kristalno jasne slike. Tu je i Sony Exmor R senzor za fotografiranje u uvjetima slabijeg svjetla. U ovo smo se već uvjerili, u odnosu na konkurenciju Arc nudi puno kvalitetnije fotografije, s više svjetla. Fotoaparat je 8-megapikselni, s HD video snimanjem.


Sony Ericsson Xperia Play je mobitel/igraća konzola. Ovo je PlayStation certificirani mobitel koji ima kontrole za igranje, identične onima na konzoli PlayStation. Mobitel ima 4 inčni ekran, fotoaparat s 5 megapiksela. U ovom trenutku postoji više od 50 igara za Xperiju Play.


Sony Ericsson Xperia Pro je mobitel s 3,7 inčnim ekranom i QWERTY tipkovnicom koja će u slučaju čitanja maila i povlačenja tipkovnice prema van automatski aktivirati i odgovaranje odnosno prosljeđivanje poruke. Ima Reality Display s Mobile BRAVIA Engineom.


Sony Ericsson Neo je mobitel po funkcijama identičan kao i Xperia Pro, samo što nema fizičku tipkovnicu  – dodajmo da ima isti fotoaparat od 8 megapiksela, HDMI izlaz.


Sony Ericsson Xperia Mini i Xperia Mini Pro dva su minijaturna mobitela, koji se razlikuju po tome što Pro verzija donosi i punu QWERTY tipkovnicu. Imaju Reality Display s Mobile BRAVIA Engineom i HD videosnimanje, fotić od 5 megapiksela, te ekran dijagonale 3 inča.


SonyEricsson

Komentari

Leo Benčević

31. svibnja 2011 - 11:35 Prijavi neprimjeren komentar

[ SE U SRCU ]

Odgovori


Moglo bi te i ovo zanimati...
 

SonyEricsson

Sony Xperia ST26i - još jedan leak u nizu