Novosti
To je taj Sony Ericsson Nozomi To je taj Sony Ericsson Nozomi To je taj Sony Ericsson Nozomi
Ocijeni novost:

To je taj Sony Ericsson Nozomi

Autor: | 06.01.2012 u 20:37

Napokon je vrijeme da „ulovimo“ i još jedan smartphone „u divljini“ – Sony Ericsson Nozomi. Tu su nove slike i što je najvažnije – detaljne i točne specifikacije.


Već smo raspisali tekstovima i tekstovima o novom Sony Ericsson Nozomi uređaju, no sad je vrijeme za malo više detalja koji su isplivali van početkom 2012. godine. Arc HD ili tkz. „Nozomi“ unutar sebe ima 1,5 GHz jednojezgreni procesor prema slikama – no izvori gore da ipak unutra kuca dvojezgreno srce.


Dakle radi se o MSM8660 chipsetu koji koristi i HTC EVO 3D uređaj. RAM memorija je solidna – 1GB za užitak u novom Sony Ericsson mobitelu. 12-megapiskelna kamera će isto tako osvježiti ovaj novi smartphone dok Android 2.3.7 predstavlja i više nego kvalitetno rješenje za Nozomi.


Nažalost nema ništa od microSD utora za kartice pa tako unutrašnji prostor za pohranu upodataka predstavlja sve što ćete moći iskoristiti. Ice Cream Sandwich bi eventualno trebao doći do ovog uređaja, baš poput Arc i Arc S uređaja – Sony Ericsson će pokušati pritisnuti konkurenciju poput Samsunga i Applea.


Informacije o točnom izlasku još nemamo, ali se nadamo pregledu Sony Ericsson Nozomi smartphone modela na ovogodišnjem CES-u. Svakako pogledajte slike u Mobilovoj galeriji.


SonyEricsson

Komentari

Trenutno nema komentara.

Odgovori


Moglo bi te i ovo zanimati...
 

SonyEricsson

Sony Xperia ST26i - još jedan leak u nizu