Novosti
Ukazanje Sony Ericsson MT27i uređaja Ukazanje Sony Ericsson MT27i uređaja Ukazanje Sony Ericsson MT27i uređaja
Ocijeni novost:

Ukazanje Sony Ericsson MT27i uređaja

Autor: | 09.01.2012 u 9:01

Ili bolje rečeno – stvarno postojanje novog Sony Ericsson uređaja. Tkz. „Pepper“ bi se trebao službeno pokazati na CES-u 2012, ali imamo slike i prije toga.


Uređaj o kojem do sada nismo čuli puno, a trebao bi biti nasljednik Sony Ericsson Xperia neo V modela se pojavio iznenada prije CES-a 2012. Namjerno ili puka slučajnost, prosudite sami, a mi ćemo navesti što se očekuje unutar uređaja.

Dakle iako i izgleda upravo kao prototip – ovaj smartphone je veoma sličan modelu Nozomi. Ipak Pepper bi trebao koristiti ST-Ericsson NovaThor U8500 chipset skupa sa 1 GHz dvojezgrenim procesorom. U cijelu priču se lijepo uklapa i 1GB RAM memorije.


Ono što odskače je Adreno 220 GPU (grafički podsustav) te 16 GB ugrađene memorije za pohranu podataka. Na žalost – izgleda ništa od SD utora za SD kartice. 3,7-inčni zaslon (480 x 854 točaka) izgleda sasvim oku ugodno i sigurni smo kako će veličinom ispuniti zahtjeve korisnika.

Na drugu stranu tu je 5-megapikselna kamera s autofokusom i LED bljeskalicom. Naravno – ova optika može snimati 720p HD video u 30 fps-a. Sigurni smo kako ovdje postoji i prigušivač zvuka unutar mikrofona, a lijevo se vidi i loudspeaker.
Gotovo definitivno postoji mogućnost kako će Sony Ericsson MT27i obaviti svoju premijeru na CES-u stoga svakako pratite Mobil.hr portal za dodatne vijesti narednih dana.


SonyEricsson

Komentari

Trenutno nema komentara.

Odgovori


Moglo bi te i ovo zanimati...
 

SonyEricsson

Sony Xperia ST26i - još jedan leak u nizu