Novosti
3DMark dolazi na Android OS 3DMark dolazi na Android OS 3DMark dolazi na Android OS 3DMark dolazi na Android OS
Ocijeni novost:

3DMark dolazi na Android OS

Autor: | 05.04.2013 u 15:26

Popularni benchmark alat dolazi na Android – jedan od najpopularnijih mobilnih operativnih sustava ikad. Pogledajte kako izgleda.


3DMark se koristi u stvarno puno stvari. Pitanje je koliko on zapravo "dolazi" - kad je već tu! Samo je pitanje hoćete li ga isprobati - mi jesmo! Punokrvni alat koji uspoređuje hardver među različitim platforma nikad nije toliko blizu bio za mobilne korisnike.


Potreban vam je Android telefon ili tablet (barem 3.1 inačica Androida) . Veličina instalacije je 281 MB što je poprilično velika brojka budući da se radi o mobilnoj aplikaciji.
Ice Storm Extreme ...


3DMark će tako bez problema odrediti koliko je hardverski jak vaš novi primjerak, a 3DMark Score je također tu pa se možete hvaliti svojim prijateljima i prijateljicama te kolegama kako upravo vi imate najjaču mašinu u kvartu.


Inače, benchmark je sastavljen od dva testa – Ice Storm i Ice Storm Extreme. Prvi se sastoji od dva grafička testa (opterećuje procesor i grafički podsustav) dok Extreme ipak više provjerava snagu novih Full HD uređaja čiji zaslon upravo dopušta uređaju da prikaže vrhunsku grafiku.
Dobri rezultati ...


Uskoro će biti predstavljene inačice za Windows RT i iOS, a zanimljivo je i reći kako je Nexus 4 prema gore navedenom testu bio najbrži u "Graphics" dijelu testa (broj sličica u sekundi). Sve u svemu – alat koji ne možete izostaviti ako ste istinski ljubitelj mobilnih uređaja.


Preuzmite 3DMark za Android.


Zanimljivosti

Komentari

Trenutno nema komentara.

Odgovori


Moglo bi te i ovo zanimati...
 

Zanimljivosti

10 najbržih mobitela u 2016